kutuyu açıp çantana atarsan vergi keseceklerini düşünmüyorumMerhaba kolay gelsin ben ABD den ps5 + kol getireceğim 500+70 fakat üstüne vergi çekerler mi çekerlerse ne kadar bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Önlem olarak kutusunun açılmasını öneriyorum, gümrük memuru anlayışlı biri çıkmayabilir.1 tane getirirsen vergisi olmaz, kutulu kutusuz farketmez. Kendi malın sonuçta.
uçakla getireceğim bir site de okuduğuma göre 430 euro üzeri vergi kesiliyormuş doğru mu yanlış mı bilemedimKendin uçakla dönerken yanına alırsan vergi ödemiyorsun. Ama kargo ile Türkiye'ye giriş yaparsa vergi ödersin
Öyle bir sınırlama yok diye biliyorum.uçakla getireceğim bir site de okuduğuma göre 430 euro üzeri vergi kesiliyormuş doğru mu yanlış mı bilemedim
ben gitmiyeceğim bir tanıdık var o getirecekeğer kendin gideceksen gidiş geliş bileti zaten bir ps5 fiyatı nerdeyse
Hayır. Türkiye'ye gelen her bir kargoya belirli bir miktar vergi kesilir. PS5'e ne kadar keserler bilememuçakla getireceğim bir site de okuduğuma göre 430 euro üzeri vergi kesiliyormuş doğru mu yanlış mı bilemedim
https://www.ticaret.gov.tr/gumruk-islemleri/sikca-sorulan-sorular/bireysel/yolcu-muafiyetleri burda yazıyor bir gümrükle konuşacağım hayırlısıÖyle bir sınırlama yok diye biliyorum.