Neler Yeni

ABD Joe Biden'ın Oğlu Hunter Biden Skandal Görüntüleri İle Çalkalanıyor

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze

ABD Başkanı Joe Biden'ın 51 yaşındaki oğlu Hunter Biden'ın bir hayat kadını ile birlikte olduğu ve uyuşturucu madde kullandığı görüntülerin basına sızması ülkede infial yarattı. Videoda Hunter Biden, Rus uyuşturucu satıcıları tarafından çalındığını öne sürdüğü bilgisayarlarında çok tehlikeli cinsel ilişki görüntülerinin de bulunduğunu belirtiyor.​

ABD, Başkan Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın sızan görüntüleri ile çalkalanıyor. 2019'da Las Vegas'ta otel odasında çekilen görüntülerde Hunter Biden'ın bir hayat kadını ile birlikte olduğu ve uyuşturucu kullandığı görülüyor.

DİZÜSTÜ BİLGİSAYARINI RUS UYUŞTURUCU SATICILARI ÇALMIŞ​

Kısa sürede ülke gündemine bomba gibi düşen görüntüler İngiliz Daily Mail gazetesi tarafından yayınlandı. Görüntülerde Hunter Biden'ın Rus uyuşturucu satıcılarının daha önce dizüstü bilgisayarlarını çaldığını söylediği anlar da yer aldı.

Başkanın oğlu hayat kadını ile yaptığı sohbette çalındığı iddia edilen dizüstü bilgisayarın da tehlikeli cinsel ilişki videolarıyla dolu olduğunu söylüyor.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Maşallah.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hızınız 102 yavaş kardeşim.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bu arkadaş sırf konu dışına açtığı saçma sapan bomboş konularla bronz oldu ya hiçbir şey demiyorum. Raporlama sistemi de riot games gibi var ama yok yani işe yaramıyor

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bu arkadaş sırf konu dışına açtığı saçma sapan bomboş konularla bronz oldu ya hiçbir şey demiyorum. Raporlama sistemi de riot games gibi var ama yok yani işe yaramıyor
.... Ne kadar tilit oldun ya Gündeme Ait konular paylaşıyorum ve bronz olmam bununda alakalı değildir hocam millete uzun süre yardım ettim istersen bakabilirsin hem bir yandan ise hocam sana ne millet istediği açar SANA NE Rahatsız veya ilgini çekmiyorsa Bakmazsın veya geçersin konuyu SANA NE. zaten profile haraket içerikli yazı yazmışsın senin yaşın küçüktür diye report etmedim sildim sadece bir daha yaparsan eğer direk Yönetici arkadaşlar ile özelden ileteceğim gideceğim hadi bakarım bir daha yaz profile hakaret içerikli yazı yaz hadi bakarım bi yazda ben seni yapıyorum.

Son düzenleme:

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dünyada sadece bu eleman mı sevişiyor sanki, takılmayın o.O2

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
.... Ne kadar tilit oldun ya Gündeme Ait konular paylaşıyorum ve bronz olmam bununda alakalı değildir hocam millete uzun süre yardım ettim istersen bakabilirsin hem bir yandan ise hocam sana ne millet istediği açar SANA NE Rahatsız veya ilgini çekmiyorsa Bakmazsın veya geçersin konuyu SANA NE. zaten profile haraket içerikli yazı yazmışsın senin yaşın küçüktür diye report etmedim sildim sadece bir daha yaparsan eğer direk Yönetici arkadaşlar ile özelden ileteceğim gideceğim hadi bakarım bir daha yaz profile hakaret içerikli yazı yaz hadi bakarım bi yazda ben seni yapıyorum.
:widepeepo::widepeepo::widepeepo::widepeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,721
Üyeler
161,330
Son üye
Hawkeye0
Top Bottom