Neler Yeni

ABD'den PC parçası getirttirmek mantıklı mı ?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Babamın patronu ABD'de yaşıyor. Sizce ona ABD'den bazı parçaları aldırmak mantıklı olur mu ? Garanti falan nasıl olur ?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Daha ucuz geliyorsa mantıklı hatta 500euro ve üstü ürünlerde amazon.de den alırım ne kadar vergi olsada türkiyeye göre her şey dahil daha ucuz geliyor garanti işide biraz sıkıntı.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ama garantiden korkuyorum. Bi de kutuda sadece bantları yırtsak yeterli olur mu ?
Bantları yırtın bir çıkarın kutuya eski görüntüsü verin :D O riski alacaksın zaten ama sıkıntı olursa geri gönderirsin en kötü kargo ile.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Buarada biraz düşününce şunu da farkettim. Ekran kartı ağır bir şey olduğu için ekstra bagaj parası. Neyse 100tl feda olsun.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
sadece ekran kartı ise vergi almıyorlar kişisel kullanım sonuçta 4 5 tane ekran kartı getirirse vergi uygulanır
Kaynak var mı ? Riske almak istemiyorum da. Bir de hepsinin aynı ürün mü olması lazım ? Mesela ben ekran kartı, işlemci ve RAM alsam o vergiyi çder miyim ?

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kaynak var mı ? Riske almak istemiyorum da. Bir de hepsinin aynı ürün mü olması lazım ? Mesela ben ekran kartı, işlemci ve RAM alsam o vergiyi çder miyim ?
Ödemezsin tabii ki, onları kullanılmış gibi kendi ülkenden getirmiş gibi göstereceksin.

En İyi Cevap

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Nvidia FE serisi 3070 alsam 4200tl acaba Nvidia'nın garantisi var mıdır Türkiye için. Sonuçta TR'de bu modeller yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz ve @Abdullah Hacıgül de FE modelleri vardı sanırım. Hocam diyelim o modellerden ABD'den aldık. TR'de garantisi olur mu ?

Top Bottom