Ödemezsin tabii ki, onları kullanılmış gibi kendi ülkenden getirmiş gibi göstereceksin.Kaynak var mı ? Riske almak istemiyorum da. Bir de hepsinin aynı ürün mü olması lazım ? Mesela ben ekran kartı, işlemci ve RAM alsam o vergiyi çder miyim ?
aynı parça olmamak şartı ile 2 ve ya 3 diye biliyorum ama yinede araştırmanızı öneririmEn fazla kaç parça getirtebilirim ?
Bantları yırtın bir çıkarın kutuya eski görüntüsü verin O riski alacaksın zaten ama sıkıntı olursa geri gönderirsin en kötü kargo ile.Ama garantiden korkuyorum. Bi de kutuda sadece bantları yırtsak yeterli olur mu ?
Kutudan çıkarıp kendi ürünü gibi gösterecek.gümrük vergisi
100TL olsun kanka 2000TL zarara girmekten iyidir garanti işi dersen yine bir şekilde yollarsın.Buarada biraz düşününce şunu da farkettim. Ekran kartı ağır bir şey olduğu için ekstra bagaj parası. Neyse 100tl feda olsun.
sadece ekran kartı ise vergi almıyorlar kişisel kullanım sonuçta 4 5 tane ekran kartı getirirse vergi uygulanırKutudan çıkarıp kendi ürünü gibi gösterecek.
4-5 ekran kartı neden getirsin ?sadece ekran kartı ise vergi almıyorlar kişisel kullanım sonuçta 4 5 tane ekran kartı getirirse vergi uygulanır
Kaynak var mı ? Riske almak istemiyorum da. Bir de hepsinin aynı ürün mü olması lazım ? Mesela ben ekran kartı, işlemci ve RAM alsam o vergiyi çder miyim ?sadece ekran kartı ise vergi almıyorlar kişisel kullanım sonuçta 4 5 tane ekran kartı getirirse vergi uygulanır
Ödemezsin tabii ki, onları kullanılmış gibi kendi ülkenden getirmiş gibi göstereceksin.Kaynak var mı ? Riske almak istemiyorum da. Bir de hepsinin aynı ürün mü olması lazım ? Mesela ben ekran kartı, işlemci ve RAM alsam o vergiyi çder miyim ?
Garanti konusunda firmalar seni mağdur etmez bence.Şimdi kutudan çıkarıp kutuya geri koysak tamam bu iş. Şuan gümrük ve garanti dışında her şey OK.