Neler Yeni

🟢ABD'li perakende devi Türkiye'ye geliyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ

ABD'li perakende şirketi Walmart'ın Türkiye'ye giriş yapmaya hazırlandığı bildirildi. AmCham Türkiye Başkanı Turnaoğlu, "Walmart, Türkiye'den alımlara başlıyor. Mobilya bunlardan biri, dondurulmuş gıda bunlardan bir başkası." dedi.​

Amerikan Şirketler Derneği (AmCham) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, ABD'de perakendenin neredeyse yüzde 10-15'ini yöneten Walmart'ın Türkiye'de ofis açacağını belirtti.
Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan'daki Amerikan ticaret odaları tarafından düzenlenen AmChams Avrasya Ekonomi Zirvesi, ekonomik iş birliğini ve iş ortaklıklarını teşvik etmek için bölgelerden hükümet yetkililerini, devlet kalkınma ajanslarını, iş liderlerini ve yatırımcıları İstanbul'da bir araya getirdi.

1730037132794.png

Son düzenleme:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
eyyüb

ABD'li perakende şirketi Walmart'ın Türkiye'ye giriş yapmaya hazırlandığı bildirildi. AmCham Türkiye Başkanı Turnaoğlu, "Walmart, Türkiye'den alımlara başlıyor. Mobilya bunlardan biri, dondurulmuş gıda bunlardan bir başkası." dedi.​

Amerikan Şirketler Derneği (AmCham) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, ABD'de perakendenin neredeyse yüzde 10-15'ini yöneten Walmart'ın Türkiye'de ofis açacağını belirtti.
Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan'daki Amerikan ticaret odaları tarafından düzenlenen AmChams Avrasya Ekonomi Zirvesi, ekonomik iş birliğini ve iş ortaklıklarını teşvik etmek için bölgelerden hükümet yetkililerini, devlet kalkınma ajanslarını, iş liderlerini ve yatırımcıları İstanbul'da bir araya getirdi.

Alıntıyı görüntüle
hadi bakalım rekabet dicemde en fazla mexikalılar tr ekran kartı parakente mal indirir :)(büyük ihtimal yurt dışı alış verişi 30 euro olduğun için bir şey gelmez anca toptan getirip tedarikci gibi satar)
abd msi ürünlerini genelde mexikalılar gönderiyor :D bu bir sırdır nerden bildiğimi sormayın bu aralar amd ekran kartlarına indirim gelicek yurt dışı fiyatları düşücek tr yansırmı bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hadi bakalım rekabet dicemde en fazla mexikalılar tr ekran kartı parakente mal indirir :)(büyük ihtimal yurt dışı alış verişi 30 euro olduğun için bir şey gelmez anca toptan getirip tedarikci gibi satar)
abd msi ürünlerini genelde mexikalılar gönderiyor :D bu bir sırdır nerden bildiğimi sormayın bu aralar amd ekran kartlarına indirim gelicek yurt dışı fiyatları düşücek tr yansırmı bilemem.
AMD indirimi haberine sevindim bi Asus TUF RX7800XT alacağım

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
eyyüb
AMD indirimi haberine sevindim bi RX7800XT alacağım
baya güzek fiyat düşmüş tabii ki bizim tedarikçiler fiyat düşermi malum çünkü satışta ekran kartı kalmadı yeni stoklar için herkes elindekileri eritiyor hiç bir şey satın almıyorlar fiyatlar hep yüksek bütün şirketler parayı faize bağlamış durumda ülke stok sorunları boy gösteriyor gibi geldi bu aralar 7900 gre xt ler xtx ler 4000 serisinin belli modelleri yok fiyatlar uçuk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
baya güzek fiyat düşmüş tabii ki bizim tedarikçiler fiyat düşermi malum çünkü satışta ekran kartı kalmadı yeni stoklar için herkes elindekileri eritiyor hiç bir şey satın almıyorlar fiyatlar hep yüksek bütün şirketler parayı faize bağlamış durumda ülke stok sorunları boy gösteriyor gibi geldi bu aralar 7900 gre xt ler xtx ler 4000 serisinin belli modelleri yok fiyatlar uçuk.
Şu çok hoşuma gidiyor umarım 19k altına düşer

1730037606095.png

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
eyyüb
Şu çok hoşuma gidiyor umarım 19k altına düşer

Alıntıyı görüntüle
nitro genel sağlam çıkıyor nadir arızalı çıkıyor ve kartları gerçekten güzel.
bunun gibi çok tatlı ürünler var piyasada yok asrock satıcalarına taici modellerini sordum stok gelicek sözleri var dediler 2-3 ay geçti gelen giden yok güzel fiyattan gelebilir tabi gelirse.
sordum sıralarda ülkeye 4080 super suprim x baya bir stok geldi :D canı isteyen neler getiriyor bedava fiyatları suprim x geliş fiyatını max 35 bin tl olduğuna yemin edebilirim :D

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Musa Topçu
Konusu açılmamış mıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
nitro genel sağlam çıkıyor nadir arızalı çıkıyor ve kartları gerçekten güzel.
bunun gibi çok tatlı ürünler var piyasada yok asrock satıcalarına taici modellerini sordum stok gelicek sözleri var dediler 2-3 ay geçti gelen giden yok güzel fiyattan gelebilir tabi gelirse.
O nasıl bir şey öyle, yeni şeylere görünce Fransız kalıyorum hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konusu açılmamış mıydı
Açılmışsa haberim yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur Yücel

Alıntıyı görüntüle
Hocam market açmayacak yalnız. Ofis açacak çünkü tr den çok fazla ürün ithal ettikleri için bizim hükümet ofis kurmasını istedi trde , bunun üzerine ofis açacaklar malesef market açmayacaklar yani

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Güzel haber de konusu açıldı :)