Neler Yeni

Abdullah abi bizi aydınlat :D (Gamegaraj psu'ları)

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Sayın donanım arşivi yetkilisi Abdullah Hacıgül'e;
Game garaj psu'ları hakkında çok zıt yorumlar var ve ben ne yapacağımı şaşırdım. Birisi Çin' de üretilen 2 3 ay zor götürür diyen taraf; diğeri ise gayet kaliteli bilindik bir marka diyen taraf. Bu durumun doğrusu nedir? Game garaj psu'ları kaliteli mi?
Bu konu hakkındaki görüşlerini bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum Abdullah abi...

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Ben,aquaris 5an modelini kullanıyorum. 1-2 hafta olmuştur kullanalı hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ben iki taraf arasında dolanıyorum bir türlü anlamadım o psuları

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
GameGaraj henüz yeni bir firma olduğu için pazarını genişletmek açısından uygun fiyata sağlam ürünler sistemler satıyor ki firmaya mail atarsan daha çok bilgi alırsın benim kısa sürede cevap verdiler

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Abdullah abinin sana söyleyeceği şeyi az çok tahmin ediyorum dostum büyük ihtimalle bu psuyu bilmiyordur ülkede olmadıkları için bütçe yi biraz daha zorlayarak güzel bir psu alınması taraftarıdır aslında zaten öyle de yapılabilir hatta daha da iyi olabilir belki ama ben bütçe zorlamayı gereksiz buluyorum psu güvenilir çünkü

VitoScaletta

80+ Gold
powerboost VK-G1009B kullanıyorum 2 yıldır hiç bi sorun olmadı olmazda büyük ihtimal bu arada böyle yazmaya başladı nasıl kapatıcam

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
GameGaraj henüz yeni bir firma olduğu için pazarını genişletmek açısından uygun fiyata sağlam ürünler sistemler satıyor ki firmaya mail atarsan daha çok bilgi alırsın benim kısa sürede cevap verdiler
Ya ben açık açık söyleyeyim adamlar hem müşteri çekmek pazarını genişletmek amaçlı hemde inno3d crucial aigo gibi bilinmedik fakat gerçekten güvenilir markaları sistemlerde kullanıp satıyor bu yüzden sistemleri daha ucuz aslında fakat bu markalar da en az bir MSI Asus kadar iyi sadece tercih edilmeme alinmama sebebi MSI asusun ismi var 😂

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
Ya ben açık açık söyleyeyim adamlar hem müşteri çekmek pazarını genişletmek amaçlı hemde inno3d crucial aigo gibi bilinmedik fakat gerçekten güvenilir markaları sistemlerde kullanıp satıyor bu yüzden sistemleri daha ucuz aslında fakat bu markalar da en az bir MSI Asus kadar iyi sadece tercih edilmeme alinmama sebebi MSI asusun ismi var 😂
Buda doğru bir fikir haklısınız.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Şu ana kadar 1 sıkıntı bile duymadım o psulardan.
Kaliteliye benziyor fakat kesin konuşamayız.
Yorum yapacak olursak, kullananlar memnun.

Top Bottom