daha vakit var diye biliyorumŞansını denemiyorsun kodlar bitti zaten
lütfen düzgün konusurmusun arkadaşım dilenci deilim paramda var allaha şükürDilenciArşivi Forum.
Şaka amaçlıdır.
Dilencilik ?Abdullah abi yaklaşık 5 yıldır seni takip ediyorum bu aya nasip olmus demekki indirim kodu veriyormussun sanırım inşallah ihtiyacı olan birine çıkar 5 ay önce pc ekipmanları satın aldım monitor klavcye kulaklık mouse vb şeyler ama bi tek kasam kaldı kartımda 9800 TL nakitim var yarın da maaşımı alıyorum 12 800 tlm oluyor dart 1 indirim kodundan bi tanede ben istiyorum kulaklıkı ve diylerini aldım ama 1 kere denemek nasip olmadı pcm olmadıgı için lütfen bu mesajımı gör ve lütfen yardım et sana ihtiyacım var herşeyim hazırt ama tek kasam yok lütfen inşallah benim gibi ihtiyacı olan kardeşlerime çıkar hepinizi seviyorum allaha emanet olun iyi akşamlar geceniz güzel ve mutlu olsun <3
ya beyler param var ne dilencisi ne dilendim söleDilencilik ?
Bazıları cuma günü seçilecek zannetmiş bende öyle zannettimdaha vakit var diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
lütfen düzgün konusurmusun arkadaşım dilenci deilim paramda var allaha şükür
Ben de öyle biliyordum.Kodlar bugün verilmiş olmalı.daha vakit var diye biliyorum
haci şaka amaçlı birinin kalbini kırmaya ne gerek varBen de öyle biliyordum.Kodlar bugün verilmiş olmalı.
Arkadaş şaka amaclı yazmış zaten.
Hocam benimde param var ama ben gidip herkese açık konu açmıyorum hakkı olan kazanacak ki zaten kazanma ihtimalin yok ben yazdım çokta geç kalmadım çıkarsa alırım yoksa almam buna gerek yokdaha vakit var diye biliyorum
benim yazım seni niye bu kadar gerdi onu anlamadımHocam benimde param var ama ben gidip herkese açık konu açmıyorum hakkı olan kazanacak ki zaten kazanma ihtimalin yok ben yazdım çokta geç kalmadım çıkarsa alırım yoksa almam buna gerek yok
Paran var tamam anladımda kod dileniyosun bu doğru değilhaci şaka amaçlı birinin kalbini kırmaya ne gerek var
git diyerlerinede bak kardeşim herkes kod istemiş saten 25 tane verilcek demiş adam bizde mesaj atıyoruzParan var tamam anladımda kod dileniyosun bu doğru değil