Neler Yeni

Abdullah abi nasıl ucuza parçalar buluyor?

TheLionJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Şen
Merhabalar, Abdullah abiyi boş vakitlerim, canım sıkıldıkça izlerim ve saygı duyduğum Youtuberlardan bir tanesidir kendileri.

Son zamanlarda kendime bir soru sordum, "Yahu bu adam nasıl Ryzen 5 1600'ı 600 Liraya aldı?".

Evet, gerçekten çok merak ediyorum. Aynı zamanda foruma yeni katıldım. Normalde 2 yıldır başka forumdayım ancak buranın teması
oldukça hoş ve rahatlatıcı. Ha şey demeyin, "Sırf tema için mi?" hayır değil. Forum ekibiniz çok iyi insanlar.

Umarım Abdullah abi bu yazıyı görür ve yıllardır sakladığı gerçeği bize aktarır...

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Merhabalar, Abdullah abiyi boş vakitlerim, canım sıkıldıkça izlerim ve saygı duyduğum Youtuberlardan bir tanesidir kendileri.

Son zamanlarda kendime bir soru sordum, "Yahu bu adam nasıl Ryzen 5 1600'ı 600 Liraya aldı?".

Evet, gerçekten çok merak ediyorum. Aynı zamanda foruma yeni katıldım. Normalde 2 yıldır başka forumdayım ancak buranın teması
oldukça hoş ve rahatlatıcı. Ha şey demeyin, "Sırf tema için mi?" hayır değil. Forum ekibiniz çok iyi insanlar.

Umarım Abdullah abi bu yazıyı görür ve yıllardır sakladığı gerçeği bize aktarır...
Gizli bişi yok bulan buluyor ucuza

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Fiyatları takip ediyor akakçe veya cimri.com dan sonrada alıyor düşünce.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Anlaşıyorlardır firmalarla , parçaları uyguna getirebilmek için. [Topladığı sistemler için diyorum]
Eğer tek parça için diyorsanda araştırıyordur en ucuzları bulmak için zor bişi değil zaten.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ya ikinci el ya da en ucuz fiyat listeleyen sitelere bakıyor örneğin Akakçe.

Top Bottom