B1L0 Hayırlı forumlar Moderatör Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 8,990 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 10,083 Konum Angara İsim bilo İlgilendiği Kategoriler Her şeyden ufak ufak 8 Haziran 2023 #14 Cavuskerem yazmış: ilk defa çökmedi ama çıktığı saniye tükendi Devamı için tıklayın... Öyle de olabilir, hızlıca bitince ben alamayanların şikayetini site şikayeti diye hatırlıyorum sanırım
Cavuskerem yazmış: ilk defa çökmedi ama çıktığı saniye tükendi Devamı için tıklayın... Öyle de olabilir, hızlıca bitince ben alamayanların şikayetini site şikayeti diye hatırlıyorum sanırım
C Cavuskerem 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 13,009 Dahası Reaksiyon skoru 6,669 İsim Kerem Çavuş 8 Haziran 2023 #15 B1L0 yazmış: Öyle de olabilir, hızlıca bitince ben alamayanların şikayetini site şikayeti diye hatırlıyorum sanırım Devamı için tıklayın... ilk defa bi sitede çökme olmadığını gördüm yavaştan bir şeyleri düzeltiyolar sanırım
B1L0 yazmış: Öyle de olabilir, hızlıca bitince ben alamayanların şikayetini site şikayeti diye hatırlıyorum sanırım Devamı için tıklayın... ilk defa bi sitede çökme olmadığını gördüm yavaştan bir şeyleri düzeltiyolar sanırım
K Kami_kaze 80+ Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 83 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Ulaş Sunant 9 Haziran 2023 #16 incehesapta çıkar