Neler Yeni

Abdullah abinin çelişkili sözleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bir iki saat önce fark ettiğim bir olay.

IMG_20200618_022349.jpg

Şimdi hepimizin bildiği gibi bir adet reaksiyon puanına göre hediye aldığımız bir etkinlik vardı ve etkinlikteki stoklar bittikçe yenilenecekti.

IMG_20200618_022408.jpg

Bunu gördüm, burada ise stokların bir daha yenilenmeyeceğini söylüyor. Ama aynı zamanda geçmiş zaman eki kullanıyor yani "yenilenmeyecekti ama artık yenilenebilir" tarzında.

E yani şimdi yenilenecek mi? Yenilenmeyecek mi? Yenilenmemesi ile ilgili karar alındı ama sonra vaz mı geçildi?

Hayır yani eğer yenilenmeyecekse hiç burada durmayayım boş boş.

Evet harika esprimi de yaptığıma göre cidden merak ettim yani ve nedense kendimi bir dedektif gibi hissettim ama sonuca ulaşamadım :(

Yani bi de bu var tabi:
IMG_20200618_022324.jpg

IMG_20200618_023534.jpg

@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz

Konu ile alakasız, intel pentium neden banlandı yahu?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon kısmıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum.
Benim de hoşlandığım/hoşlanmadığım şeyler var elbet.
Sonuçta ben de herkes gibi bu forumun üyelerinden biriyim.

Ama ...

Atılan banları sorgulamanız bana çok saçma geliyor.
Sanki forum, yöneticilerin eğlence alanı, diktatörlük ile falan yönetiliyor.
Canımız sıkılınca avlanmaya çıkıyoruz, "şunu yollayalım" diyip banlıyoruz.

Başkasının en ufak hatasını bile "banlanmalı" diyerek raporlayabiliyorsunuz.
Sorguladığınız üye ise sürekli olarak kural ihlali yapıyor, bunu siz fark etmiyor musunuz?
Yoksa bunu bildiğiniz halde "arkadaşınız" olduğu için görmezden gelip, tolerans mı tanınmasını istiyorsunuz?

Forum içerisinde, "Intel Pentium" kadar kural ihlali yapan ve rapor yiyen başka bir kullanıcı yok.

Sormak, sorgulamak kötü değil ama, neyi-nasıl sorguladığınıza bağlı.
"22,421" kayıtlı üye var, 1 tanesi benim. Geri kalan hiç kimseyi şahsi olarak tanımıyorum.
Karar verirken de şahsi olarak karar vermiyorum. Mehmet'în çözümlediği raporlarda da aynı durum geçerli.

Forumu sahiplenmek güzel, ama bazen, sanki arkadaşlar arasında açılmış Discord sayfası gibi görebiliyorsunuz.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Reaksiyon kısmıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum.
Benim de hoşlandığım/hoşlanmadığım şeyler var elbet.
Sonuçta ben de herkes gibi bu forumun üyelerinden biriyim.

Ama ...

Atılan banları sorgulamanız bana çok saçma geliyor.
Sanki forum, yöneticilerin eğlence alanı, diktatörlük ile falan yönetiliyor.
Canımız sıkılınca avlanmaya çıkıyoruz, "şunu yollayalım" diyip banlıyoruz.

Başkasının en ufak hatasını bile "banlanmalı" diyerek raporlayabiliyorsunuz.
Sorguladığınız üye ise sürekli olarak kural ihlali yapıyor, bunu siz fark etmiyor musunuz?
Yoksa bunu bildiğiniz halde "arkadaşınız" olduğu için görmezden gelip, tolerans mı tanınmasını istiyorsunuz?

Forum içerisinde, "Intel Pentium" kadar kural ihlali yapan ve rapor yiyen başka bir kullanıcı yok.
Bu gelen rapor listenin bi bu kadar da aşağısı var, ekrana sığmıyor yani raporlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sormak, sorgulamak kötü değil ama, neyi-nasıl sorguladığınıza bağlı.
"22,421" kayıtlı üye var, 1 tanesi benim. Geri kalan hiç kimseyi şahsi olarak tanımıyorum.
Karar verirken de şahsi olarak karar vermiyorum. Mehmet'în çözümlediği raporlarda da aynı durum geçerli.

Forumu sahiplenmek güzel, ama bazen, sanki arkadaşlar arasında açılmış Discord sayfası gibi görebiliyorsunuz.
İntel Pentium'un bu kadar kural ihlali yaptığını ve bu kadar çok rapor aldığını bilmiyordum.
Kendi adıma konuşmam gerekirse sadece merak ettiğimden sormuştum, sevdiğim bir abimdi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Pentium iyidi fena degildi tabi kural herkese işler

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İntel Pentium'un bu kadar kural ihlali yaptığını ve bu kadar çok rapor aldığını bilmiyordum.
Kendi adıma konuşmam gerekirse sadece merak ettiğimden sormuştum, sevdiğim bir abimdi.
Evet ben de bilmiyordum, yakın ya da arkadaş değildik ve yazdıklarını çok görmüyordum ama benim gördüğüm kadarıyla kanıtlarla vs. konuşmaya çalışıyordu. Ondan şaşırtıcı gelmişti banlanması.

Neyse hiç olmazsa bir merak daha giderildi, peki acaba konunun asıl açılma sebebinin cevabını kim ne zaman verecek şimdi merakla onu bekliyorum en sona bir cümle yazdığım şey diğer bütün konudan daha fazla rehavet gördü.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Forumda sırf mesaj ve reaksiyon skoru kasmak için zaman harcayanlar var. 15 dakika boyunca cevap yazdığım konulara tek kelime ile cevap verip kaçıyorlar. Sayfayı yenileyip en son konuya yazıyorlar. Türkçe desen yok , bilgi desen yok... Mesela bunun en büyük örneği alınma ama @Beyfendiiii6 . Adam yemiyor içmiyor burada skor kasıyor. Yani doğru düzgün takılsa eyvallah ama 15 dakika cevap yazdığım konuya tek kelime yazıp sadece skor kastığını görmek + "almayacağım" dediği halde aldığı "sözde ödülünü" görünce koyuyor biraz. 80+ Titanium olunca forumu salacağından eminim.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Forumda sırf mesaj ve reaksiyon skoru kasmak için zaman harcayanlar var. 15 dakika boyunca cevap yazdığım konulara tek kelime ile cevap verip kaçıyorlar. Sayfayı yenileyip en son konuya yazıyorlar. Türkçe desen yok , bilgi desen yok... Mesela bunun en büyük örneği alınma ama @Beyfendiiii6 . Adam yemiyor içmiyor burada skor kasıyor. Yani doğru düzgün takılsa eyvallah ama 15 dakika cevap yazdığım konuya tek kelime yazıp sadece skor kastığını görmek + "almayacağım" dediği halde aldığı "sözde ödülünü" görünce koyuyor biraz. 80+ Titanium olunca foruma salacağından eminim.
O kadar haklısın ki.
Bunu ciddi anlamda çok kişi yapıyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Neyse hiç olmazsa bir merak daha giderildi, peki acaba konunun asıl açılma sebebinin cevabını kim ne zaman verecek şimdi merakla onu bekliyorum en sona bir cümle yazdığım şey diğer bütün konudan daha fazla rehavet gördü.
Konuyu Abdullah'a yönelik yazdığın için, onun adına benim konuşmam doğru olmazdı.
Sondaki kısım ise Abdullah ile alakasız şekilde, moderatörleri ilgilendirdiği için, ben o kısım ile ilgili açıklama yaptım.
Çok normal değil mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Muhtemelen dalgınlığına gelmiştir bunu kendisi cevaplasın. En sonuncu konuya gelecek olursak sırf sizleri sıkmadan, özgür bir platform yaratmak istedik. Fakat bu iyi niyet fazla suistimal edildi, eğer katı davransaydık çok daha fazla üye ceza yerdi. Umarım iyi niyetimiz suistimal edilmeye devam etmez...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom