Neler Yeni

Abdullah abinin çelişkili sözleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gizlilik olduğu için her bilgiyi veremiyorum. Fakat görseniz az bile ceza verilmiş derdiniz emin olun :)
Abi hazır görmüşken sorayım hayatında hiç 1 çekirdekli Ryzen 5 2600' ün oyun performansını gördün mü? :D

XF17K

80+
Yahu dostum azıcık rahatlasana, yok "savunma yapmama zaten gerek yok", yok "bunu savunma olarak görmen üzücü" falan. Azıcık chill yahu. Ayrıca zaten alıntıladığın o cümlede Abdullah Hacıgül'den bahsediyorum, nedense sadece Abdullah Hacıgül ya da Mehmet Yılmaz cevap yazar ve konu biter diye düşündüm ama bi anda diğer üyeler Intel pentium dan bahsetmeye başladı pata küte.

E ama o zaman senin dediğin mantık olsa bu sefer şuan spam vs vs yapanlar sırf "bundan reaksiyon gelmez" diye cevap yazmaz. Bu da evet kirliliği azaltır ama aynı zamanda bilgi paylaşımını da azaltır.

Neyse Abdullah abi zaten gereken cevabı verdi, konu amacına ulaştı ve olay bitti.
Spam yapanlar zaten yazmasınlar amaç bu. Forumda inan reaksiyonmuş mesajmış zerre umurunda olmayan insanlar var. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaz, herkesin problemi bir şekilde çözülür. Bana kalsa zaten reaksiyon, mesaj kavramını kaldırırdım. Forumda sadece yardımcı olmak isteyen kişiler kalsın. Sorunu olana yardım edelim, teknolojik tartışmalar yapalım vb.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Spam yapanlar zaten yazmasınlar amaç bu. Forumda inan reaksiyonmuş mesajmış zerre umurunda olmayan insanlar var. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaz, herkesin problemi bir şekilde çözülür. Bana kalsa zaten reaksiyon, mesaj kavramını kaldırırdım. Forumda sadece yardımcı olmak isteyen kişiler kalsın. Sorunu olana yardım edelim, teknolojik tartışmalar yapalım vb.
e dostum yapalım, zaten hepimizin isteği bu değil mi? Ama bu sefer mesela bolca mesaj yazıp onlarca kişiye yardım edip reaksiyon almayan kişi, az mesaj yazıp sırf bir mesajına çok reaksiyon puanı geldi diye az yardım eden çok yardım edenin önüne geçecek.

XF17K

80+
e dostum yapalım, zaten hepimizin isteği bu değil mi? Ama bu sefer mesela bolca mesaj yazıp onlarca kişiye yardım edip reaksiyon almayan kişi, az mesaj yazıp sırf bir mesajına çok reaksiyon puanı geldi diye az yardım eden çok yardım edenin önüne geçecek.
Geçsin. Amaç birilerine yardım etmek mi puan kasmak mı? Kimin umurunda?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Yapım aşımasında diyelim. Aslında yapıyorum işlemciyi 1 çekirdeğe indiriyorum S2H anakartla ama sıkıntı oyun olmaması... :D
Biraz alakasız ama, 2600X ile 2600'ün tek çekirdek performanslarını karşılaştırabilir miyiz? Ortak bir program vs. bulup mesela?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçsin. Amaç birilerine yardım etmek mi puan kasmak mı? Kimin umurunda?
Ama foruma yeni giren bir kişi için, reaksiyon puanı, mesaj miktarı ve rütbe olayı umurunda oluyor. O yeni gelen nereden bilecek diğer adamın daha fazla yardım ettiğini.

Sırf rütbesi yüksek diye rütbesi yüksek olmayan adamı ciddiye almayacak insanlar bile çıkar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Biraz alakasız ama, 2600X ile 2600'ün tek çekirdek performanslarını karşılaştırabilir miyiz? Ortak bir program vs. bulup mesela?

Ama foruma yeni giren bir kişi için, reaksiyon puanı, mesaj miktarı ve rütbe olayı umurunda oluyor. O yeni gelen nereden bilecek diğer adamın daha fazla yardım ettiğini.
Ben tekli çekirdek yarışması değil işlemciyi direk tek çekirdek yapıyorum. :D Ama cinebench r15 single core testi yaparsak olabilir.

XF17K

80+

Aynen şu anki sistem çok iyi. 20k mesajı olan birisi forumun en bilgilisi, en çok yardım edeni.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Açık konuşmak gerekirse. Ne Reaksiyon Puanı önemli ne hediyesi.

Bir kişinin sorununu çözüyorsak ne mutlu bana. Allah Razı olsun dese kafi
Ya forumda bir konuya yazarsın biraz sonra sorun derinleşince zaten hazır mesaj yazan adam arkasına yaslanıp öbür konulara gidiyor konu sahibi ile baş başa kalıyorsunuz. Hele sorununu çözdüğünüzde size ettiği teşekkür 10 reaksiyon skorunu aynı anda almaktan çoook daha iyi bir his veriyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Aynen şu anki sistem çok iyi. 20k mesajı olan birisi forumun en bilgilisi, en çok yardım edeni.
Aynen kanka nereden bildin bunu? Sabahtan beri kesinlikle bunu anlatmaya çalışıyorum harikasın kanki. Tam anlatmak istediğim şeyden bahsettin.
Açık konuşmak gerekirse. Ne Reaksiyon Puanı önemli ne hediyesi.

Bir kişinin sorununu çözüyorsak ne mutlu bana. Allah Razı olsun dese kafi
Reaksiyon puanından ve teknolojik ödüllerden çok daha tatmin edici bir ödül bence, sadece küçük bir teşekkür bile yeter.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom