Bunu Abdullah abi çıkarmayacak sadece inceleyecek10k~12k arasinda olurmu bu fiyatlara bise almayi dusunuyorum
bide incehesabin efsane yaz firsatlari var sizce guzel bi sistem olursa direk aliyimmi yoksa abdullah abiyi mi bekliyim?
-ona gore parayi bozdurcamda
Alıntıyı görüntüle
he ben yanlis anlamisimBunu Abdullah abi çıkarmayacak sadece inceleyecek
peki itopyanin efsane yaz firsati hakkinda bilgin varmi?Bunu Abdullah abi çıkarmayacak sadece inceleyecek
Genellikle boş şeyler çıkıyor fakat sen yine de takip et belki güzel birşeyler gelirhe ben yanlis anlamisim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki itopyanin efsane yaz firsati hakkinda bilgin varmi?
Yok ya arada nadir de olsa alınabilecek şeyler oluyorGenellikle boş şeyler çıkıyor fakat sen yine de takip et belki güzel birşeyler gelir
yanii sistem alacaklar daha beklesin mi?Bunu Abdullah abi çıkarmayacak sadece inceleyecek
Sistem fp ise alınabilir bütçesi yetmeyen veya fazla gelende diğer sistemi bekleryanii sistem alacaklar daha beklesin mi?
Abdullah birkaç bin TL ucuz sistem getiriyor ya 2-3k daha ucuz öyle olmayacak mı yani?Sistem fp ise alınabilir bütçesi yetmeyen veya fazla gelende diğer sistemi bekler
Bu sistem inceleme olunca ne kadar fp oljr bilemiyorum kendi cikaracagi 2-3 k ucuz oluyordaAbdullah birkaç bin TL ucuz sistem getiriyor ya 2-3k daha ucuz öyle olmayacak mı yani?
Galiba inceleyeceği sistem APU olacak.Bu sistem inceleme olunca ne kadar fp oljr bilemiyorum kendi cikaracagi 2-3 k ucuz oluyorda
OlabilirGaliba inceleyeceği sistem APU olacak.
Hikayesinde koyduğu resimde APU işlemci var. :/Olabilir