Abdullah abinin selamımı almaması.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Evet 21 Haziran saat 6.20 gibi esenler metrosu önünde arkadaşımı beklerken birisi maskesini çıkardı öfleyip püflüyordu sıcaktan bunalmış olacaktı herhalde neyse baktım abdullah abi ben bön bön bakınca oda bana baktı selam verdim selamımı da almadı :) Görürsen bunu abi kırmızı clio içindeki çocuk bendim neden almadın selamımı kalbim kırıldı :(

Çocuk içerlemiş ben üzüldüm burdan :D
Hayır kanka orda sağa çekmiş bekliyordum adam çok kötü baktı kalbim kırıldı harbiden sonra utancımdan yoluma devam ettim dolanmak zorunda kaldım.

Hayır kanka orda sağa çekmiş bekliyordum adam çok kötü baktı kalbim kırıldı harbiden sonra utancımdan yoluma devam ettim dolanmak zorunda kaldım.
Yanına gitseydin belki selam verirdi adam da ne bilsin kim bu diye bakmıştır.

Yanına gitseydin belki selam verirdi adam da ne bilsin kim bu diye bakmıştır.
Trafik vardı akşam saati arabadan inemezdim ayrıca tanındığını bilmiyormu :)

Trafik vardı akşam saati arabadan inemezdim ayrıca tanındığını bilmiyormu :)
Biliyor da ben de herkese dönüp trene bakarmış gibi bakıyorum genelde ne bilsin adamcağız el kol bir şeyler yapaydın keşke

Biliyor da ben de herkese dönüp trene bakarmış gibi bakıyorum genelde ne bilsin adamcağız el kol bir şeyler yapaydın keşke
Yaptım diyorum da zaten ilk kornaya bastım baktı sonra el kaldırdım camı da açtım ama karşılık alamadık :) bende utancımdan kaçtım ordan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,679
Üyeler
189,686
Son üye
YıLMaZ10LAyN
Geri