Abdullah abinin selamımı almaması.

Yaptım diyorum da zaten ilk kornaya bastım baktı sonra el kaldırdım camı da açtım ama karşılık alamadık :) bende utancımdan kaçtım ordan.
Haa bilemedim kınıyoruz Abdullah abiyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de ban yiyorum galiba. Şimdi.

Haa bilemedim kınıyoruz Abdullah abiyi.

Ben de ban yiyorum galiba. Şimdi.
hayır 2 dk konussa gittiği yere de bırakırdım.

Evet 21 Haziran saat 6.20 gibi esenler metrosu önünde arkadaşımı beklerken birisi maskesini çıkardı öfleyip püflüyordu sıcaktan bunalmış olacaktı herhalde neyse baktım abdullah abi ben bön bön bakınca oda bana baktı selam verdim selamımı da almadı :) Görürsen bunu abi kırmızı clio içindeki çocuk bendim neden almadın selamımı kalbim kırıldı :(
İşte @Abdullah Hacıgül'ün gerçek yüzü (!) 😡😡😡

NE DETLER VAR BE
AJSDHAGJSHDGHSGJHAGJGAJGASJDJKDAKJAJA

Biz de bizimki dert sanıyoruz, ne dertler var...

aga be derde bak bizde derdimiz var sanıyoruz bu günde sana yakalım
Fazla kasmayın kankam 12 yaşımdan beri çalışıyorum ben çok dert çektim çok sıkıntı yaşadım azıcık makara yapalım :)

Biz de bizimki dert sanıyoruz, ne dertler var...
Ne derdin var güzel kardeşim söyle bakalım baban istediğin bilgisayarı sana almadımı? yoksa annen akşam istediğin yemeğimi yapmadı.
Veya yks sınavına hazırlanmadın kötü geçti kafan onamı bozuk?...

Fazla kasmayın kankam 12 yaşımdan beri çalışıyorum ben çok dert çektim çok sıkıntı yaşadım azıcık makara yapalım :)

Ne derdin var güzel kardeşim söyle bakalım baban istediğin bilgisayarı sana almadımı? yoksa annen akşam istediğin yemeğimi yapmadı.
reis zaten ben şakasına yazdım cidden selam almamak hoş bir hareket değil

Evet 21 Haziran saat 6.20 gibi esenler metrosu önünde arkadaşımı beklerken birisi maskesini çıkardı öfleyip püflüyordu sıcaktan bunalmış olacaktı herhalde neyse baktım abdullah abi ben bön bön bakınca oda bana baktı selam verdim selamımı da almadı :) Görürsen bunu abi kırmızı clio içindeki çocuk bendim neden almadın selamımı kalbim kırıldı :(
Abdullah abi görmemiştir reis

Lafın gelişi diyorum. :D Bu arada dalga geçmen hoş değil.

Normalde 4 yıldır orada oturmuyorum acil bir işim olduğu için geldim ve dönüş için taksi bekliyordum yarım saat falan bekledim ve evet arabasının camı hafif karartılmıştı sanırım bir araç yanımdan yavaşça ilerledi ama içerideki kişi seçilmiyordu sonra içindeki kişiyi gördüğümde zaten gidiyordun ayriyetten selam vermedin bana, sadece öylece bir adam bana baktı gitti bu kadar :) aleyküm selam bu arada.

Geri