özelleştirme imkanın olmaz site saniyelik çöküyor önce sistemi al ortalık sakinleşince 2.rami sipariş et daha kesin oluryeni yaptı onu ya 1650 super olcak gibi geliyor bana da 8 yaparsa 16 yaparım rami 500ssd itopya serverları geliştirse her şey mükemmel olur
knk ben bu sistemi alacaktım 2 saat uğraştım alamadım önceden hazırlanan gerek her siteye hesabını açman adresini girmen lazım6.5 , 7'ye 1660s gelirse bende kaçırmam ingilizce kursumu asacağım sırf sistemi almak için
daha monitör de var 1400e ıps 144 hz bi buldum 2000 den düşmüş onu da alcam daha md olmazsa yeni sistemözelleştirme imkanın olmaz site saniyelik çöküyor önce sistemi al ortalık sakinleşince 2.rami sipariş et daha kesin olur
itopya açtım ben incehesap açmıcam inş ordan yapmaz itopya çok çöksede incehesap şikayet var dopdopdoluuknk ben bu sistemi alacaktım 2 saat uğraştım alamadım önceden hazırlanan gerek her siteye hesabını açman adresini girmen lazım
bence sadece itopya ve İncehesap gibi herkesin güvendiği sitelerde çıkarır gibiknk ben bu sistemi alacaktım 2 saat uğraştım alamadım önceden hazırlanan gerek her siteye hesabını açman adresini girmen lazım
Benim herşeyim kayıtlı zaten benim almam saniyelik yaniknk ben bu sistemi alacaktım 2 saat uğraştım alamadım önceden hazırlanan gerek her siteye hesabını açman adresini girmen lazım
helalke bende şu oyunları oynamak için sistem almayı deniycem umarım hepimiz mağdur oyuncular olarak alabilirizBenim herşeyim kayıtlı zaten benim almam saniyelik yani
Bende öyle düşünmüştüm ama alamadım itopya serverları çöktüğü içinBenim herşeyim kayıtlı zaten benim almam saniyelik yani
Bence 1660sile 3600 en iyi ikili bunu yaparsa guzel olur3600 1660s e ağır mı olur ?
Bence fena ikililer
Aynen knk yanına balda istermisinBeyler 3060 lı sistemimiz yook mu 10k ya ?
Dostum 2060 sistemler daha ust seviyelerde geziyordu 4 bin tl daha pahali vs neyse konu bu degil 3060 da 14 k neden 10 11 bin civarı olmasın ?O fiyata anca 1650 s gelit
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen knk yanına balda istermisin
aynen , 3 sitem cikarticakti , birini cikardi , diger ikiside farkli seviyede olurlar buyuk ihtimalSistem arayanlar için güzel olur ama daha dün 9k sistem çıktı 10k sistem çıkmaz