Neler Yeni

Ana Konu Abdullah Hacıgül Ekran Kartı Alın Bağış Olsun Kampanyası

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

milenix

80+ Gold
İçerik üretirsin para kazanırsın eyw ama ev kullanıcısı için bana garip geliyor benim fikrim bu
günümüzde temel ihtiyaçtır telefon-bilgisayar ve herkesin erişebilmesi lazım ordaki asgari ücretin yarısıyla aldığı bizim burda asgari ücretin 2 katı pahalı gelmesinin sebebi bu bzim ülkemizde her şey pahalı araba ev gıda...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
günümüzde temel ihtiyaçtır telefon-bilgisayar ve herkesin erişebilmesi lazım ordaki asgari ücretin yarısıyla aldığı bizim burda asgari ücretin 2 katı pahalı gelmesinin sebebi bu bzim ülkemizde her şey pahalı araba ev gıda...
Neyse kardeşim oraya girmeyelim hem çıkamayız hemde şuan gereksiz tartışma olur

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Bu bağış kampanyasına katılmak istiyorum. Aldığım ekran kartını bende küçük bir çocuğa hediye edeceğim. İstanbul avrupa yakasındayım. Hediye sebebini ise, benim kayınbiraderim yaşı 13 papara hesabında oyun almak için biriktirdiği 60 TL varmış ve kendisi hiç kimseye demedin marketten bebek bezi alarak muhtarlığa teslim etmiş. Bize bu durumu muhtar bildirdi ve bizde detayını daha sonra öğrendik. Nasip olursa bu vesile ile hediye etmek istiyorum. Konuşma SS ile ile kanıtı instagram aracığı ile DM den @Abdullah Hacıgül gönderdim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu bağış kampanyasına katılmak istiyorum. Aldığım ekran kartını bende küçük bir çocuğa hediye edeceğim. İstanbul avrupa yakasındayım. Hediye sebebini ise, benim kayınbiraderim yaşı 13 papara hesabında oyun almak için biriktirdiği 60 TL varmış ve kendisi hiç kimseye demedin marketten bebek bezi alarak muhtarlığa teslim etmiş. Bize bu durumu muhtar bildirdi ve bizde detayını daha sonra öğrendik. Nasip olursa bu vesile ile hediye etmek istiyorum. Teşekkürler.
Helal olsun işte bizim asil millet bu ya helal hoş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğru ama keşke bu kadar pahalı olmasa herkes için erişilebilir olsa
Keşke kelimesinin altını çok doldururuz da işte boşver kardeşim herşeyin hayırlısı

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
YENİ GÜNCELLEME GELDİ EKRAN KARTINI ALMAK İSTEYENLER YARIN SAAT 12:00 İLE 18:00 ARASINDA BAŞAKŞEHİR METROKENT DURAĞINA GELECEKMİŞ BEN GİDECEĞİM ÖĞLEDEN SONRA

Ekler

• Screenshot_2023-02-10-22-02-16-543_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-02-10-22-02-16-543_com.instagram.android.jpg
    760.5 KB · Hit: 46

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
evet sen çok konuşuyon kardeş zaten al satcı muhabbeti yapıyordun her gün şimdi yemiyor galiba
Evet yemiyor ben bunu satmak için almıyorum ne amaçla aldığımi bilen biliyor sen konuş sadece hem ekran kartı ihtiyacım vardı hemde vatandaşlarimiza yardımı dokunsun yazık sana ve düşüncene başka bişey demiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,753
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom