milenix
80+ Gold
herkesin kendi fikri ama bence tamamen yanlışValla bilmiyorum bana gereksiz geliyor
herkesin kendi fikri ama bence tamamen yanlışValla bilmiyorum bana gereksiz geliyor
İçerik üretirsin para kazanırsın eyw ama ev kullanıcısı için bana garip geliyor benim fikrim buherkesin kendi fikri ama bence tamamen yanlış
günümüzde temel ihtiyaçtır telefon-bilgisayar ve herkesin erişebilmesi lazım ordaki asgari ücretin yarısıyla aldığı bizim burda asgari ücretin 2 katı pahalı gelmesinin sebebi bu bzim ülkemizde her şey pahalı araba ev gıda...İçerik üretirsin para kazanırsın eyw ama ev kullanıcısı için bana garip geliyor benim fikrim bu
Neyse kardeşim oraya girmeyelim hem çıkamayız hemde şuan gereksiz tartışma olurgünümüzde temel ihtiyaçtır telefon-bilgisayar ve herkesin erişebilmesi lazım ordaki asgari ücretin yarısıyla aldığı bizim burda asgari ücretin 2 katı pahalı gelmesinin sebebi bu bzim ülkemizde her şey pahalı araba ev gıda...
doğru ama keşke bu kadar pahalı olmasa herkes için erişilebilir olsaNeyse kardeşim oraya girmeyelim hem çıkamayız hemde şuan gereksiz tartışma olur
Helal olsun işte bizim asil millet bu ya helal hoş olsunBu bağış kampanyasına katılmak istiyorum. Aldığım ekran kartını bende küçük bir çocuğa hediye edeceğim. İstanbul avrupa yakasındayım. Hediye sebebini ise, benim kayınbiraderim yaşı 13 papara hesabında oyun almak için biriktirdiği 60 TL varmış ve kendisi hiç kimseye demedin marketten bebek bezi alarak muhtarlığa teslim etmiş. Bize bu durumu muhtar bildirdi ve bizde detayını daha sonra öğrendik. Nasip olursa bu vesile ile hediye etmek istiyorum. Teşekkürler.
Keşke kelimesinin altını çok doldururuz da işte boşver kardeşim herşeyin hayırlısıdoğru ama keşke bu kadar pahalı olmasa herkes için erişilebilir olsa
gene bi al satcıya gidiyorYENİ GÜNCELLEME GELDİ EKRAN KARTINI ALMAK İSTEYENLER YARIN SAAT 12:00 İLE 18:00 ARASINDA BAŞAKŞEHİR METROKENT DURAĞINA GELECEKMİŞ BEN GİDECEĞİM ÖĞLEDEN SONRA
Umarım benim için bunu demişsindirgene bi al satcıya gidiyor
evet sen çok konuşuyon kardeş zaten al satcı muhabbeti yapıyordun her gün şimdi yemiyor galibaUmarım benim için bunu demişsindir
Evet yemiyor ben bunu satmak için almıyorum ne amaçla aldığımi bilen biliyor sen konuş sadece hem ekran kartı ihtiyacım vardı hemde vatandaşlarimiza yardımı dokunsun yazık sana ve düşüncene başka bişey demiyorumevet sen çok konuşuyon kardeş zaten al satcı muhabbeti yapıyordun her gün şimdi yemiyor galiba