Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşimiyi kanka güzel günlerde kullan hayırlı olsun
Teşekkür ederim kardeşimiyi kanka güzel günlerde kullan hayırlı olsun
toplama bittiğinde kasayı atarmısın çok merak ettim kasayıSatmıyorum ki sistem topluyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Avrupa yakasına öncelik vardı elden verdiği için haklı olarak
kasa çok iyi duruyoTeşekkür ederim kardeşim
Evet bilerek kasayı pahalı kaliteli aldım ileride upgrade edicem parçaları çünkü power kasa ve ram sağlam aldım ram henüz gelmedi ama diğer parçaların montajını yapicam şimditoplama bittiğinde kasayı atarmısın çok merak ettim kasayı
kasa çok iyi duruyo
güzel tercih yapmışsınEvet bilerek kasayı pahalı kaliteli aldım ileride upgrade edicem parçaları çünkü power kasa ve ram sağlam aldım ram henüz gelmedi ama diğer parçaların montajını yapicam şimdi
Selfie yokmu yawKartı aldım @Abdullah Hacıgül den gerçekten sıfır gibi tekrardan kendisine çok teşekkür ediyorum bu manidar düşünce için Rabbim hayırlı eylesin inşallah depremzede kardeşlrrimize ufakta olsa umut olur
Akşam aticak galiba çektikSelfie yokmu yaw![]()
aynısını abdullaha da desene sende mi alsatcısın yakında ban yiyince görcem seni ve sizin gibileriNe cahil bı adamsın
Tamam bekliyorumaynısını abdullaha da desene sende mi alsatcısın yakında ban yiyince görcem seni ve sizin gibileri
Hayırlı olsun abi takip edemedim konuyu ne kadara verdi Abdullah abi ?Satmıyorum ki sistem topluyorum şuan
Avrupa yakasına öncelik vardı elden verdiği için haklı olarak
3 bin depremzedelere gidecek parasıTamam bekliyorum
Hayırlı olsun abi takip edemedim konuyu ne kadara verdi Abdullah abi ?
Evet aldım taktım sistemime@Kürşat Kütükçü 9 fotoğraftaki sensin galiba reis paylaşım yapmış Abdullah reis