Neler Yeni

Abdullah hacıgül PC toplama

Violentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Koray Yıldırım
Hayırlı geceler am 5'e geçmek için parçaları topladım x870 mag tomahawk 8.000 mhz uyumlu ramlar 850 watt psu pcie 3.0 ne 9800x3d işlemci bunları ben kendim bir şekilde toplayabilirim kasa cpu soğutucu ekran kartı ssd ses kartı eskilerini kullanacağım lakin bir yerde takılırım diye endişe ediyorum bir yerde bir sorun çıkar diye Abdullah da başakşehir'deyse ben de başakşehir'de oturuyorum alzheimer hastası Annem var ona bakıyorum bir sorun da sağa sola gitmek veya aksi bir parça ile uğraşmak çok zor oluyor benim için uygun zamanda abdullah'la birlikte toplayabilir miyiz diye bir konu açayım dedi ınstagram'dan yazdım ama görmedi sanırım belki ona da içerik çıkar :)

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,810
İsim
1
abdullah abi olmasa bile forumda sana yardım edebilecek çok insan var o şekilde konu açarsan çok daha iyi olur

Violentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Koray Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Derdi abdullah ile yakınlaşmak tanışmak video çekmek anlamadın mı açık çaık yazmış zaten.
Dostum, ben 35 yaşındayım. Hayatımda ne birinden imza aldım ne videoya çıktım ne de ünlü biri veya fenomenle fotoğraf çektirdim. Beni hiç tanımıyorsun, nasıl böyle bir şey yazdın? Yaşını söylersen, normal karşılayabilirim. Yaşın kaç?

Farex

80+ Silver
Dostum, ben 35 yaşındayım. Hayatımda ne birinden imza aldım ne videoya çıktım ne de ünlü biri veya fenomenle fotoğraf çektirdim. Beni hiç tanımıyorsun, nasıl böyle bir şey yazdın? Yaşını söylersen, normal karşılayabilirim. Yaşın kaç?
Bak şimdi bu işin yaşla falan alakası yok ben 28 yaşındayım için rahatladı mı? Bu kurduğum cümlenin sebebi senin kendi kurmuş olduğun cümlelerdir.
Abdullah da başakşehir'deyse ben de başakşehir'de oturuyorum alzheimer hastası Annem var ona bakıyorum bir sorun da sağa sola gitmek veya aksi bir parça ile uğraşmak çok zor oluyor benim için uygun zamanda abdullah'la birlikte toplayabilir miyiz diye bir konu açayım dedi ınstagram'dan yazdım ama görmedi sanırım belki ona da içerik çıkar :)
Yav kardeş buradan ne anlamamı beklersin hele de bi bana.

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
sezer ser
boş konular açmasanız mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular