Neler Yeni

Abdullah Hacıgül'den yeni MSI kasa incelemesi !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
Dostlar Abdullah Hacıgül, MSI'ın yeni çıkardığı F/P, RGB'li mesh kasasını incelediği videosunu yayınladı ! Kendisi dd hep böyle kasa isterdi. Full mesh olsun ve güzel olsun diye.

@Ckribrahim Abi sen bu kasanın indirimini paylaşmıştın ve seninle muhabbetini ettiydik, ben çok beğenmiştim ve sen anakart desteği hakkında bilgilendirmiştin. 🙏 Senin de videodan haberin olsun diye etiketledim. Daha detaylı bilgi istersen diye.

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Piyasada doğru düzgün MicroATX kasa bulmak zor gerçekten. Bir Guardian Mini'ler iyi oluyordu, şimdi MSI da çıkarmış. Daha çok markanın bu işe el atması lazım. Dev gibi ATX kasaları sevmeyen ve gereksiz bulan tüketiciler de var benim gibi.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
Dostlar Abdullah Hacıgül, MSI'ın yeni çıkardığı F/P, RGB'li mesh kasasını incelediği videosunu yayınladı ! Kendisi dd hep böyle kasa isterdi. Full mesh olsun ve güzel olsun diye.

@Ckribrahim Abi sen bu kasanın indirimini paylaşmıştın ve seninle muhabbetini ettiydik, ben çok beğenmiştim ve sen anakart desteği hakkında bilgilendirmiştin. 🙏 Senin de videodan haberin olsun diye etiketledim. Daha detaylı bilgi istersen diye.
Alınır mı

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onu kapali kasalar zaten sicaklik olarak tokezler ki, ayni testi bu kasaya degil Maxima V20'ye yapsan da ayni derecelerde fark edecekti buyuk ihtimal. Yani buna bakarak airflowu cok iyi demek ne kadar dogru bilemem. Kaldi ki, Forge 100R kasanin fanlari kuvvetli de sayilmaz, ayni fanlar kullanildiysa fanlarin kuvvetli olmasindan degil kasanin onu tam boy mesh olmasindan sebep airflow iyidir.

Bu arada mATX bir kasa icin buyuk, onun yerine ATX kasa alsan da cok sekmez yani. Guardian Mini gibi bir havasi var kasanin, o da mATX bir kasaya gore buyuk.

Fiyati direkt pahali zaten, direkt.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şahsi fikrim kasayı beğenmedim ben 🙂

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Piyasada doğru düzgün MicroATX kasa bulmak zor gerçekten. Bir Guardian Mini'ler iyi oluyordu, şimdi MSI da çıkarmış. Daha çok markanın bu işe el atması lazım. Dev gibi ATX kasaları sevmeyen ve gereksiz bulan tüketiciler de var benim gibi.
bence de öyle, dev gibi kasaları almak banada mantıksız geliyor, kasa dediğin şık görünümlü ve küçük olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,885
Üyeler
163,736
Son üye
Erosreis
Top Bottom