Neler Yeni

🤍 Abdullah Hacıgül'e teşekkürler !

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Ulan var yaa bende suan sistemlere bole uzaktan bakiyorum bizede nasip olur mu bee....😔

alkolikpanda

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül üstâd, ağırlığını, kaliteni ve sevgini yine gösterdin biz DonanımArşivi Ailesine.
Sistemi sürekli F5 yapa yapa ve 300 ₺ fark verip Gskill RAM seçerek can dostum için satın almayı başardık ve şuan kendisi mutluluktan havalara uçtu.
Onun gerçekten böyle kaliteli bir sisteme çok ihtiyacı vardı. İnşaat teknikerliği okuyor çünkü. (Öğrenci + çalışıyor)
Bundan ötürü sana teşekkürlerini ve minnet duyduğunu sevinç ile iletmemi istedi.
Sağ ol, vâr ol... 🖤🤍

Alıntıyı görüntüle
hayirli olsun canim

Cihangir

80+ Gold

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Abdullah abi sistemi 18.15 de sipariş ettim kartımdan parayıda çekti ama siparişlerim kısmına düşmedi yardımcı olur musun acaba ?
Birkaç kişinim daha başına gelmiş bu durum. Sistemsel bir hatadır. Siz de dekont varsa saklayın. Ve en kısa sürede İtopya ile iletişime geçin. Zaten defalarca şikayet gelince düzeltecekler. Sıkıntı etmeyin.

Hanaz

80+ Gold
@Abdullah Hacıgül üstâd, ağırlığını, kaliteni ve sevgini yine gösterdin biz DonanımArşivi Ailesine.
Sistemi sürekli F5 yapa yapa ve 300 ₺ fark verip Gskill RAM seçerek can dostum için satın almayı başardık ve şuan kendisi mutluluktan havalara uçtu.
Onun gerçekten böyle kaliteli bir sisteme çok ihtiyacı vardı. İnşaat teknikerliği okuyor çünkü. (Öğrenci + çalışıyor)
Bundan ötürü sana teşekkürlerini ve minnet duyduğunu sevinç ile iletmemi istedi.
Sağ ol, vâr ol... 🖤🤍

Alıntıyı görüntüle
H.o alanada sattıranada

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sağ ol, vâr ol... 🖤🤍

Alıntıyı görüntüle
İhtiyaç sahibi birine gitmesi çok hoşuma gitti. Kendim almış gibi sevindim. Hayırlı olsun. @Abdullah Hacıgül hocamıza da teşekkür ederiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,981
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom