Neler Yeni

Abdullah Hacıgül'ün Instagram Storysindeki önerdiği SSD'leri almayın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Almak zorunda değilsin adamım. Master ne yapsa size yaranamıyor amg. Yok sponsorlu imiş de bilmem neymiş de. Sponsor alacak adam tabii sana mı soracak herkes kendi işinin gücünün derdinde. Sen de kendi işine bakarsan burada o SSD leri uygun fiyata almak isteyip de senin yüzünden almayacaklar olursa onların da vebaline girmemiş olursun. Sana Kardeş tavsiyesi değil Amcaoğlu tavsiyesidir.
rapor h.o küfürr

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Almak zorunda değilsin adamım. Master ne yapsa size yaranamıyor amg. Yok sponsorlu imiş de bilmem neymiş de. Sponsor alacak adam tabii sana mı soracak herkes kendi işinin gücünün derdinde. Sen de kendi işine bakarsan burada o SSD leri uygun fiyata almak isteyip de senin yüzünden almayacaklar olursa onların da vebaline girmemiş olursun. Sana Kardeş tavsiyesi değil Amcaoğlu tavsiyesidir.
İyi güzel, SSD'lerden donanım parçalarından anlamayan insanlar gidip daha fazla para verip kalitesiz sorunlu modeller alsınlar değil mi :)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Sağlam boş.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Adamım

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,149
İsim
Hakan
@Abdullah Hacıgül başkan şuralarda biraz temizlik yapsana ya. Ben de bi kelime kullandım gerekirse beni de banla. Çok fazla gereksiz sohbet var
Gelmişsin atıyorsun uçuyorsun, daha iyi daha iyi CX1 Burst AS340 onlardan daha iyi aç bak içine ama tabi donanıma gelince, Ney diye kalırsın anca Lafta gelsin Abdullah Bey teşekkür etsin like atsın, gereksiz ve yanlış bilgilendirme yapan sensin.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
@Abdullah Hacıgül başkan şuralarda biraz temizlik yapsana ya. Ben de bi kelime kullandım gerekirse beni de banla. Çok fazla gereksiz sohbet var
Konu kapatılacak veya kilitlenicek bir durum gerektirmiyor. Eleştiri çekemeyip sana yapılan yorumları gereksiz buluyorsan konudan çıkarsın bir daha girmezsin olur biter. Konu çünkü doğru ve önemli yönlendirmelerde bulunan bir konu. Negatif durum oluşturma lütfen.

Max imre

80+ Bronze
Sponsorlu içerik olduğu için bunları önerdiğini düşünüyorum o yüzden bir şey demeyeceğim fakat Story'i izleyip sakın yok işte Abdullah Abim önermiş alınır falan demeyin daha iyisi var.

Sandisk SSD Plus yerine Patriot Burst
WD Blue SN550 yerine ise bütçenize göre A2000 veya SX8100 tercih edin.

SSD Plus Kronik Sorunlu, SN550 yerine ise daha düşük veya benzer fiyata daha iyi modeller var.

Geçmiş olsun kardeş iyi uçuşlar. Ha bu arada @Abdullah Hacıgül konu hakkında bir açıklama bekliyoruz hocam.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Efe
uyarımı aldım ben çekiliyorum o yazdığım kimsenin şahsına değildi fakat alınanlar olmuş. Canınız sağolsun gardaşlar hayırlı forumlar

Yavuz241

80+ Bronze
WD hakkında bilgim yok ama özellikle adı kronik sorunlu SSD'lerle geçen Sandisk Sata SSD'sinin yerine 40 lira gibi fark ile M2 Kingston A2000 var. Eğer M2 yuvanız var ise sata yerine m2 çok daha akıllı tercih olur.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,402
İsim
Mert Metshi
Arkadaşın sağlam sandığı SX8100 modelini 1 yıldır kullanıyorum, %95 oldu sağlığı bilginize. Ayrıca yazma hızı iddia edilenin çook daha altında. Ezbercilik yapacağınıza teknolojinin büyük ölçüde şans işi olduğunu bilmeniz gerekiyo
Abi yazma hızın kaç çıkıyor? Kaç gb modelini kullanıyorsun?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom