Abdullah Hacıgül'ün Instagram Storysindeki önerdiği SSD'leri almayın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,632
Sponsorlu içerik olduğu için bunları önerdiğini düşünüyorum, o yüzden bir şey demeyeceğim fakat hikayeleri izleyip sakın yok işte Abdullah abim önermiş alınır falan demeyin çünkü daha iyisi var.

Sandisk SSD Plus yerine Patriot Burst,
WD Blue SN550 yerine ise bütçenize göre A2000 veya SX8100 tercih edin.

SSD Plus modeli sorunlu, SN550 yerine ise daha düşük veya benzer fiyata daha iyi modeller var.

Sponsorlu içerik olduğu için bunları önerdiğini düşünüyorum o yüzden bir şey demeyeceğim fakat Story'i izleyip sakın yok işte Abdullah Abim önermiş alınır falan demeyin daha iyisi var.

Sandisk SSD Plus yerine Patriot Burst

SSD Plus Kronik Sorunlu, SN550 yerine ise daha düşük veya benzer fiyata daha iyi modeller var.

Hocam güle güle, iyi uçuşlar 👋

Sponsorlu içerik olduğu için bunları önerdiğini düşünüyorum o yüzden bir şey demeyeceğim fakat Story'i izleyip sakın yok işte Abdullah Abim önermiş alınır falan demeyin daha iyisi var.

SSD Plus Kronik Sorunlu, SN550 yerine ise daha düşük veya benzer fiyata daha iyi modeller var.

Eğer doğru söylüyorsa insanları kayıptan kurtarmış neden ban yesin.

herkes ban demiş de arkadaş kendi düşüncelerinden bahsetmiş

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,915
Üyeler
185,971
Son üye
eneskıran18