Neler Yeni

Abdullah Hacıgülün verdiği sözü yerine getirmemesi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
En azından burada kimseye hakaret etmiyorum seviyeniz belli oluyor :)
Dostum sen kimsin de seviyen nedir de kitlem hakkında boş boş yorum yapıyorsun?
1- Senin aileni zor ikna etmiş olman beni ilgilendirmiyor.
2- 50K like gelirse sistem yapmaya başlayacağım dedim anında sistemi yayınlayacağım demedim dinlediğini anlayabiliyor musun?
3- Ve ben öyle indirimli sistem gelsin ucuza düşüreyim diyen tiplere sistem yapmıyorum kemik kitleme yapıyorum.
4- Tavrı senin gibi olanlara kendi sistem tavsiyelerimi alamasın diye elimden geleni de yaparım

Ekran kartı stoları Bitcoinden ötürü patladı stok yok anlarsan anlarsın anlamazsan da banane.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
MD2 yi yaklaşık 5 aydır sabırsızlıkla bekliyordum.Ailemi zar zor ikna ettim param kartta hazır sistem videosunun gelmesini beklerken adeta kanser olmuştum.Allaha şükür video yüklendi siteye ilk girenlerdenim sipariş aşamasına geldim ve site çöktü.Yaklaşık 2 saat boyunca hem bilgisayardan hemde telefondan girmeye çalıştım ama giremedim.Girdigim zamanda stoklar bitmiş bize baş kalmıştı.Daha sonra teselli olarak Abdullah Hacıgülün videoya 50 K Begeni gelirse yeni sistem toplayacağı sözü aklıma geldi.Yaklaşık 2 3 haftadırda onu bekliyorum ama bırakın sistemi sistemin s si yok.
Yani şimdi hemen çıkartmadı diye sözünü tutmamış mı oluyor? Hani biraz sabır ya kolay değil tak diye uygun fiyatlı sistem çıkarmak

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Funboyluk yapmanın yeri burası değil benim gibi yüzlerce kişi yeni çıkacak sistemi bekliyor.Manavdan karpuz almıyoruz elektronik parça alıyoruz yok stokta var mı yok haberin var mı ? Büyük şirketler sizin gibi akşam ne yiyeceğini değil seneye alacakları parçaları bugünden planını hazırlamaktadır.Cahil cahil embesil forumda gezen stokta var mı gibi ezbere yorumlarınızı kendinize saklayın
Funboy ushshshshs. Beklemek zorunda değilsin kimse zorla bekletmiyor ve kimse sana bilgi vermek zorunda değil sistem hakkında. Üslubunu düzeltmeni öneririm!

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Kankam fiyatlar belli değil ki ekran kartları uçmuş durumda . Belki yarın düşçek fiyatlar bilemeyiz Abdullah abi kahin değil.
Direk 5K olacak değil de mesela döviz değişmezse 5k-6k arası olacak gibisinden belirtmeli bence.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dostum sen kimsin de seviyen nedir de kitlem hakkında boş boş yorum yapıyorsun?
1- Senin aileni zor ikna etmiş olman beni ilgilendirmiyor.
2- 50K like gelirse sistem yapmaya başlayacağım dedim anında sistemi yayınlayacağım demedim dinlediğini anlayabiliyor musun?
3- Ve ben öyle indirimli sistem gelsin ucuza düşüreyim diyen tiplere sistem yapmıyorum kemik kitleme yapıyorum.
4- Tavrı senin gibi olanlara kendi sistem tavsiyelerimi alamasın diye elimden geleni de yaparım

Ekran kartı stoları Bitcoinden ötürü patladı stok yok anlarsan anlarsın anlamazsan da banane.
Yasama, Yürütme, Abdullah Hacıgül!

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
Kardeşim geçen seferde saçma bi başlık açmıştın anladığım kadarıyla amacın birinerini sinir edip konu başlığında hit kasmak bravo sana

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Funboyluk yapmanın yeri burası değil benim gibi yüzlerce kişi yeni çıkacak sistemi bekliyor.Manavdan karpuz almıyoruz elektronik parça alıyoruz yok stokta var mı yok haberin var mı ? Büyük şirketler sizin gibi akşam ne yiyeceğini değil seneye alacakları parçaları bugünden planını hazırlamaktadır.Cahil cahil embesil forumda gezen stokta var mı gibi ezbere yorumlarınızı kendinize saklayın
Cahil diyene bak o "fanboy", "funboy" değil.

lawlian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Melih
Instagram
melihcan.u
MD2 yi yaklaşık 5 aydır sabırsızlıkla bekliyordum.Ailemi zar zor ikna ettim param kartta hazır sistem videosunun gelmesini beklerken adeta kanser olmuştum.Allaha şükür video yüklendi siteye ilk girenlerdenim sipariş aşamasına geldim ve site çöktü.Yaklaşık 2 saat boyunca hem bilgisayardan hemde telefondan girmeye çalıştım ama giremedim.Girdigim zamanda stoklar bitmiş bize baş kalmıştı.Daha sonra teselli olarak Abdullah Hacıgülün videoya 50 K Begeni gelirse yeni sistem toplayacağı sözü aklıma geldi.Yaklaşık 2 3 haftadırda onu bekliyorum ama bırakın sistemi sistemin s si yok.
dostum bu uslupve başlık ile bir yerlede varamazsın

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bekleyin demiyorsun ayrıca bunu söylemen bile tuhaf abi sistem yapmak zorunda değilsin tabi ki
Benim demek istediğim binlerce insan seni izliyor videolarına bakıp sistem bekliyor ama çıkardığın sistem güzel MD2 ve MD1 gibi bir sistem çıkmadı ama bütçelerine uygun olmadığı için boşu boşuna beklemiş oluyorlar
Kemik kitle derken ne demek istediğini bilmiyorum ama seni uzun süreden beri takip ediyorum ve forum açıldığından beri üyeyim katılım tarihime bakabilirsin
Banane kardeşim bana buraya üye oldun da para mı istedik bak ucuza sistemi kapmak için neler neler yazıyorsun amacın biz değil sistemi ucuza düşürmek. Ben eğer bu sistemleri yapıp Türkiye'de herkesten çok çok çok çok ucuza sistemler hazırlıyorsam bundan sonra da sizin gibi arkadaşlara değil de gerçekten sistemi hakeden arkadaşların alması için de elimden geleni yaparım.

Millet +500 TL fiyatla ZAMLI sistemleri "sizin için sistem yaptık" diye yayınladığında ses çıkartmayanlara benim sistemim hakkında yorum yaptırtmıyorum.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Bekleyin demedim bekleme zorunda değilsin sana da sistem yapmak zorunda değilim kemik kitleme jestler yapıyorum tavrından da anlaşıldığı üzere kemik kitlem değilsin sistemi ucuza düşürmek için pusuya yatmış birisin
raatladım bu cümlelerden sonra

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,009
Üyeler
164,763
Son üye
s0ltwix