Furkan1461
80+ Silver
BİOS'a şifre koy eğer şifrelenebiliyorsa böylece format atamayabilir.
Baya yiprandim Babam Da Hafta sonlari insata Goturuyor Hafta icide zorluyor bazen ama gitmiyorimPC den Anliyor da biraz Yaptigimi Anlar mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaslari Bile rahat birak Cocugu Falan Diyor Onlarin Arklari bile ondan Fazla Ilgileniyor Hic abilik Yapmadı bi kere Bile Naber hal hatir yok Hep emretti su getir Falan filan git sigara al falan
Instagram em5rr Abi ordan anlatirmisinzaten ismini değiştirrisiniz
knk şöyle yapabilirsin pc ye format at ve keylogger yükle metin 2 ye girerken şifre ister sonuçta sonra hesapları aç sil virüs bulaşmış hesapları çalmışlar dersinPC den Anliyor da biraz Yaptigimi Anlar mi
Arkadaslari Bile rahat birak Cocugu Falan Diyor Onlarin Arklari bile ondan Fazla Ilgileniyor Hic abilik Yapmadı bi kere Bile Naber hal hatir yok Hep emretti su getir Falan filan git sigara al falan
PC den Anliyor da biraz Yaptigimi Anlar mi
evtPeki gercekten zarari olurmu bu yaptigi seyin 4 car acik Birakiyo 7/24
yüzüne söyle sen benim abim değilsin de sen ne zaman abilik yaparsın bende sana kardeşlik yaparım de vursun kırsın sonunda pes edecektirPC den Anliyor da biraz Yaptigimi Anlar mi
okOlmuyor.
Kendimden biliyorum, o çarlar ne CPU yiyor, ne GPU, ne RAM.
Bios'a şifre koy? Format için biosta boot menüye girmek zorunda bu sefer sen şifre koyunca formatta atamıycak bir şeyde. Eğer bios'a şifre konulunca boot menüyede etki ediyorsa tabi
çok tehlikeli felce kadar yolu olabilirKarşı çık, sana vuruyor mu?
Tam şah damarının oraya koy yumrugu kesilsin nefesi.
Sonra biraz kizar ama eskisi gibi yapamaz.
BİOS'a şifre koy eğer şifrelenebiliyorsa böylece format atamayabilir.
Aynı öneriyi yapmıştım.Bios'a şifre koy? Format için biosta boot menüye girmek zorunda bu sefer sen şifre koyunca formatta atamıycak bir şeyde. Eğer bios'a şifre konulunca boot menüyede etki ediyorsa tabi
O kadar yorum arasında görmedim kb.Aynı öneriyi yapmıştım.