Neler Yeni

Abim Covid-19 Pozitif Karantinadan Kaçmaya Çalışıyor Ne Yapmalıyız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Kaira Bilgic
Kardeş valla psikolojimiz bozuldu 2 günde ya hafif atlatıyor hiç bişeyim yok diyor buna şükür edeceği yerde durmadan aksilik çıkartıyor. Elinde her türlü imkan var yatıcak film izlicek uyucak yemeğini biz kapısına bırakıyoruz. Normal hayatında bile dışarda gezen birisi değil işe gider eve gelir. Ama 2 gündür resmen eziyet çektiriyor.
tamam dediğim gibi yaparsanız çok iyi olur farklı bir ortama girerse ve denetimi olursa sonucunda ceza alıcağını ve siciine işleyeceğini + olarak zorlasa polise karşı gelmekten kaba kuvvet uygulanacağını biliyordur büyük ihtimille bir süre size laf eder veya nefret eder ama sonra durur bu şekilde olması gerçekten üzücü ve sinir bozucu bir durum farkındayım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar dün abimin testi pozitif çıktı bize de bugün yapıldı bizimkiler negatif. Abim alt katta duruyor biz üst katta karantinaya aldık ama sürekli dışarı çıkmaya yelteniyor. Her türlü imkanı var evde duruyor interneti elektriği sıcak suyu yemeğini karton tabakta kapısının önüne koyuyoruz çekiliyoruz kendisi kapıyı açıp alıyor. Ama daha 2.günü ve her bahane de dışarı çıkmaya çalışıyor anlatamıyoruz. Elinizi sabunla yıkarsınız korkmayın falan diyor. Hastalığı Allah'a şükür hafif atlatıyor bugün ilaçları geldi, yarın 16 tane ilaç atacak sütle beraber içecek. Arada bizim üst kapın kapısına çıkıyor evden çıkma diyoruz çıkıyor. Biz ne yapmalıyız elindeki karantina imkanını değerlendirmiyor bir yol gösterin.
Polise haber verin. İlkin herhalde bir ceza verirler eğer ikinci defa da kaçmaya çalışırsa yalla yurda ve kapısında polis bekler.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Polise haber verin. İlkin herhalde bir ceza verirler eğer ikinci defa da kaçmaya çalışırsa yalla yurda ve kapısında polis bekler.
Direkt yurda yerleştirmezler mi. Enes baturada olmuş evinden yurda götürmüşler. Bizimkide aynı karantina ihlali var.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Direkt yurda yerleştirmezler mi. Enes baturada olmuş evinden yurda götürmüşler. Bizimkide aynı karantina ihlali var.
Bilemiyorum belki direkt yurda gider. Siz yine de polise haber verin sonuçta diğer insanlara bulaştılırsa kul hakkına girmiş olur. Vebali ağır!
Sizde sakinleşirsiniz...

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Korona virüse ait spesifik bir test çıktı da ben mi bilmiyorum?
Abinde korona olabilir, grip olabilir, herpes virüs olabilir en önemlisi hiçbiri olmayabilir. Kavun, karpuz, domates, kolada pozitif sonuç veren bir testten bahsediyoruz abini kendi haline bırak ;)
Dolaşımdaki korona virüsün ölümcüllüğü %0.3-0.5 bu kadar tırsmayın!
Uyarı: Asla o ilaçları içmesin!!!
Niye bende covid geçirdim ilaçlar sayesinde iyileştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben polisi çağırırdım başkasının sağlığını tehlikeye atmaya hakkı yok

majorw0w

80+ Silver
Korona virüse ait spesifik bir test çıktı da ben mi bilmiyorum?
Abinde korona olabilir, grip olabilir, herpes virüs olabilir en önemlisi hiçbiri olmayabilir. Kavun, karpuz, domates, kolada pozitif sonuç veren bir testten bahsediyoruz abini kendi haline bırak ;)
Dolaşımdaki korona virüsün ölümcüllüğü %0.3-0.5 bu kadar tırsmayın!
Uyarı: Asla o ilaçları içmesin!!!
1 seneden fazla olmuş farkında mısın ?

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
odaya kitle

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom