Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Neden büyük boyutta yazıyorsun ?İnsan yedisinde ne ise yetmişindede odur
Uyarmaktan başka çere yok
Neden büyük boyutta yazıyorsun ?İnsan yedisinde ne ise yetmişindede odur
Uyarmaktan başka çere yok
Abim büyük 27 yaşında daha hala başkalarıyla alışveriş yapmaya çalışıyor elden nakit para malzeme alıp vermeye çalışıyor. Sizce yarın polisi arasak bize ne gibi yardımda bulunurlar pek bilmiyoruz. Annem babam anlatamıyor bir türlü çıldırtacak cinsten yani anlamak istemiyor karantina kurallarını.Kaç yaşında?
Küçük olduğunu sanmıyorum ve o yaşa gelip de insanların hayatını sırf bir zevk için riske atmaya çalışıyorsa yapılacak pek bir şey yok .
Allah şifa versin.
vurgulamak istediğim yerleri büyük boyuta alıyorumNeden büyük boyutta yazıyorsun ?
Polise şikayet et abin 27 yaşındaymış çocuk değil cezayı yiyince anlar dışarı çıkmaması gerektiğiniArkadaşlar dün abimin testi pozitif çıktı bize de bugün yapıldı bizimkiler negatif. Abim alt katta duruyor biz üst katta karantinaya aldık ama sürekli dışarı çıkmaya yelteniyor. Her türlü imkanı var evde duruyor interneti elektriği sıcak suyu yemeğini karton tabakta kapısının önüne koyuyoruz çekiliyoruz kendisi kapıyı açıp alıyor. Ama daha 2.günü ve her bahane de dışarı çıkmaya çalışıyor anlatamıyoruz. Elinizi sabunla yıkarsınız korkmayın falan diyor. Hastalığı Allah'a şükür hafif atlatıyor bugün ilaçları geldi, yarın 16 tane ilaç atacak sütle beraber içecek. Arada bizim üst kapın kapısına çıkıyor evden çıkma diyoruz çıkıyor. Biz ne yapmalıyız elindeki karantina imkanını değerlendirmiyor bir yol gösterin.
Her türlüsünü 2 gündür anlatıyoruz dilimizde tüy bitti gerçekten 2 günde yaşlandım. Daha 2. günü karantinadaki 12 günü var bakalım iyileşecek mi negatife dönecek mi. En olmadı yarın polisle aldıracağız elindeki imkanın değerini bilmiyor gitsin kilitli kalsın yurt odasında. Polisi arayınca hemen gelip alıyorlar mı bilgisi olan var mı?Polise şikayet et abin 27 yaşındaymış çocuk değil cezayı yiyince anlar dışarı çıkmaması gerektiğini
Polisi aradığında bence kesinlikle gelip alırlar. Çünkü başkalarının da canını tehlikeye atma söz konusu.Her türlüsünü 2 gündür anlatıyoruz dilimizde tüy bitti gerçekten 2 günde yaşlandım. Daha 2. günü karantinadaki 12 günü var bakalım iyileşecek mi negatife dönecek mi. En olmadı yarın polisle aldıracağız elindeki imkanın değerini bilmiyor gitsin kilitli kalsın yurt odasında. Polisi arayınca hemen gelip alıyorlar mı bilgisi olan var mı?
Karantine kurallarını çok ciddiye alıyor devlet şikayetinizi önemserler benceHer türlüsünü 2 gündür anlatıyoruz dilimizde tüy bitti gerçekten 2 günde yaşlandım. Daha 2. günü karantinadaki 12 günü var bakalım iyileşecek mi negatife dönecek mi. En olmadı yarın polisle aldıracağız elindeki imkanın değerini bilmiyor gitsin kilitli kalsın yurt odasında. Polisi arayınca hemen gelip alıyorlar mı bilgisi olan var mı?
Ya birine bişey satacakmış çinden aldı geldi 1 aydır koltugun altında duruyor satacağı ürün. Diyorum ben maskemi eldivenimi takıyım müşteriye verip parasını alıp bi kenara koyarım diyorum olmaz bende yanında dururum temas etmem kimseye diyor E ne anlamı kaldı senin benim yanımda gelmenin.Polisi aradığında bence kesinlikle gelip alırlar. Çünkü başkalarının da canını tehlikeye atma söz konusu.
Pek bir şey yapacaklarını daha doğrusu yapabileceklerini sanmıyorum.Abim büyük 27 yaşında daha hala başkalarıyla alışveriş yapmaya çalışıyor elden nakit para malzeme alıp vermeye çalışıyor. Sizce yarın polisi arasak bize ne gibi yardımda bulunurlar pek bilmiyoruz. Annem babam anlatamıyor bir türlü çıldırtacak cinsten yani anlamak istemiyor karantina kurallarını.
Alınıp kyk yurdunda karantinaya sokulmasını istesek götürürler mi çünkü karantinayı ihlal ediyor.Pek bir şey yapacaklarını daha doğrusu yapabileceklerini sanmıyorum.
Alın elinize sopayı dövün başka çaresi yok kuzenimde oylr yaptık oneririmArkadaşlar dün abimin testi pozitif çıktı bize de bugün yapıldı bizimkiler negatif. Abim alt katta duruyor biz üst katta karantinaya aldık ama sürekli dışarı çıkmaya yelteniyor. Her türlü imkanı var evde duruyor interneti elektriği sıcak suyu yemeğini karton tabakta kapısının önüne koyuyoruz çekiliyoruz kendisi kapıyı açıp alıyor. Ama daha 2.günü ve her bahane de dışarı çıkmaya çalışıyor anlatamıyoruz. Elinizi sabunla yıkarsınız korkmayın falan diyor. Hastalığı Allah'a şükür hafif atlatıyor bugün ilaçları geldi, yarın 16 tane ilaç atacak sütle beraber içecek. Arada bizim üst kapın kapısına çıkıyor evden çıkma diyoruz çıkıyor. Biz ne yapmalıyız elindeki karantina imkanını değerlendirmiyor bir yol gösterin.