Robin Buckley
80+ Silver
- Katılım
- 14 Aralık 2020
- Mesajlar
- 2,253
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Evde en büyük abi olan ben.
Siz kardeşler varya çok çakalsınız

Siz kardeşler varya çok çakalsınız
konu rahatsız ettiyse özür dilerim. isterseniz reportlayabilirisin. özgür hakkınız. tekrardan özür dilerimBu konuyu reportlamıştım keşke kilitlenseymiş
Estağfurullah hocam rahatsız olmadım da gereksiz konu gibi gelmiştikonu rahatsız ettiyse özür dilerim. isterseniz reportlayabilirisin. özgür hakkınız. tekrardan özür dilerim![]()
technopat çok sıkıda içimi burda döktüm merak etme hocam artık daha gerekli şeyler açmayı planlıyorum gerek yazılım gerekse uzay ve mitaoloji ile ilgili. Görüşünüz beni bilgilnedirdi fln çok resmi konuştum ya.Estağfurullah hocam rahatsız olmadım da gereksiz konu gibi gelmişti![]()
İyi güzel uzayla ilgili konularınızı takip ederimtechnopat çok sıkıda içimi burda döktüm merak etme hocam artık daha gerekli şeyler açmayı planlıyorum gerek yazılım gerekse uzay ve mitaoloji ile ilgili. Görüşünüz beni bilgilnedirdi fln çok resmi konuştum ya.
teşekkür ederimİyi güzel uzayla ilgili konularınızı takip ederim
denenir mi denenirlanBacağına çatal batır
Kardeşim bana yaptı acısı 10/10denenir mi denenirlan
alınan acı / verilen acı = 2 yi unutmayalımKardeşim bana yaptı acısı 10/10