Abimden İntikam Almak İstiyorum.

Abin her türlü alır seni. 1 yap 2 yersin haberin olsun :D
benim korkum da o. valla 2 değil 5 de yerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olm diyorum. sadece gidiyor abimin yanına yapma o senin kardeşin diyor. tmm diyor. geliyor yanıma babam yarın gidecek o zaman görürüz diyor. ulan resmen evde zorbalık görüyorum

benim korkum da o. valla 2 değil 5 de yerim

olm diyorum. sadece gidiyor abimin yanına yapma o senin kardeşin diyor. tmm diyor. geliyor yanıma babam yarın gidecek o zaman görürüz diyor. ulan resmen evde zorbalık görüyorum
Yaşın kaç acaba?

La biraz evde ağırlığın olsun. Abi azcık yaşına göre davran de çocuktan betersin de.
wow. dur bunu eve gelsin söylim. hocam valla bidi güçlü ya karşı koymak zorlaşıyor. şakasına koluma vurdu dün kolum hala acıyor

abinin telefonu numarasını versene ona 1-2 taktik ögreteyim öyle sadece kafaya vurmakla olmaz 619 falan göstereyim

Söyle ki abi ben bu hareketinden rahatsız oluyorum daha da yapmanı istemiyorum aksi takdirde aramız bozulabilir falan söyle eğer ters cevap verirse iki tokat at sende sağlam bi dayak yersin bir daha öyle bişe yapmaz

Söyle ki abi ben bu hareketinden rahatsız oluyorum daha da yapmanı istemiyorum aksi takdirde aramız bozulabilir falan söyle eğer ters cevap verirse iki tokat at sende sağlam bi dayak yersin bir daha öyle bişe yapmaz
hmmm. yani aklıma yattı bu fikir. ama denemeye korkuyorum. Olm bu ne lan kendi evimde zorbalık görüyorum. artık yetti. bir kelebek alcam bulaşmaz umarım

hmmm. yani aklıma yattı bu fikir. ama denemeye korkuyorum. Olm bu ne lan kendi evimde zorbalık görüyorum. artık yetti. bir kelebek alcam bulaşmaz umarım
Kelebek kan davasına kadar götürür sakin ol .d Dediğim gibi iyi bir dille yapmamasını söyle

İlgilenme, acıdığını ve sinir olduğunu belli etme sonra vazgeçer
yada suratına bir tane çarpsam fln ?
yoksa boş mu veriyim?

Kelebek kan davasına kadar götürür sakin ol .d Dediğim gibi iyi bir dille yapmamasını söyle
insan değil ki anlasın. kan davası mı :oops: neyse tmm senin yöntemini denicem yoksa bezbol spoası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,385
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri