bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
Konuyu açalı biraz zaman geçmiş ama bir abi gözünden yazayım. Ben ortanca kardeşim bir ablam bir kardeşim var. Ablamın ömrü beni kiskanmakla geçiyor halen aynı küçüklükten beri ne ben onu severim ne o beni pekte umurumda değil açıkçası. Ama kardeşimi çok severim küçük kardeş olduğu için bunu pek yansitmam çünkü hemen şımarır simarinca da haliyle bana çevreme zarar verir. O yüzden hep aradaki ilişkiyi benden durup sakinacagi şekilde ayarlıyorum. Abin belki sana karşı öyledir çünkü kardeşlerin bazı şımarık hareketleri çekilmez halde oluyor o an anlık olarak nefret edebiliyor. Ama her akşam yatmadan önce gider kardeşimi görürüm mümkünse başından öperim. Bende kardeşimde zaten babasız büyüdük. Yani bir abi kardeşinden nefret etmez her zaman sever ama küçük olan büyük olanı sevmeyebilir orada bir rekabet söz konusu ablamla benim olduğum gibi. Abinin gerçekten başı çok yoğundur inan ki neyi ne yaptığının farkında bile değildir fazla takılma hiçbir abi yabancıyı kardeşinden çok sevmez önceliği ailesidirBilmiyorum arkadaşlar, abimi ölesiye severim, hep ona özenirdim, saçlarımı onun gibi yapardım millette abimin gözüyle bana baksın isterdim, seneye evleniyor allah izin verirse kendisi, artık daha uzak olacağım kendisinden çünkü araya artık başkaları da dahil oluyor. Onun adına mutluyum umarım iyi bir hayatı olur...
Şu an severim falan diyorum ama hep içimden ve uzaktan yani, bir güne bir gün kendisine sarılmadım, karşısında ağlayarak dertlerimi paylaşamadım. Aynısını keza babama da öyle ...
Genç yaşlarda ilişkiler adına travmatik şeyler yaşadım kimseye belli etmedim. Ama insanın kanından olunca koyuyor açıkçası,
Benle hiç vakit geçirmez, belli bir arakdaş grubu vardır görevden izne geldiği zaman evde dahi durmaz, benle neden hiç vakit geçirmedi diye düşündüm bir ara bilmiyorum belki istemiyordur. Vakit geçirmek derken evde oturup konuşmak değil insan kardeşiyle dışarı çıkar yemek yer tarzı.
Geçen nişanı oldu nişan sonu gelin hanım, arkadaşları abimin arkadaşları çorba içmeye gittiler, aklına ben dahi gelmedim. O gün baya için burkuldu yani ama belli etmedim. Konusu açılınca özür diledi ertesi gün. Böyle şeyler için küsmeye gerek yok dedim kendime...
Umarım yks sınavım iyi geçer, bilmiyorum mezun senesi bok gibi geçiyor sadece bunu biliyorum
Hayırlı geceler