Neler Yeni

Abra A7 V11.1.3 17,3 Almayı düşünüyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
https://www.gittigidiyor.com/dizust...jzXuvtrk78F-12F0nboacXRrOiQ0CB4UaArqNEALw_wcB
Bu hafta içi bu ürünü aldım hocam. Neden aldığıma gelince :
1:Bu fiyatta bu piyasada 1660ti ekran kartlı laptop bulma şansınız YOK (Maxq olsa dahi 1650 ile arasında baya fark var)
2:Klavye RGB olmasa da bana göre en şıkdış görünüşe sahip laptop (Arkadan egzozları var gibi duruyor :D)
3: Piyasadaki üst segment laptoplardan en sessiz ve en soğuk çalışanı (Laptop 30v ayarlı fabrika çıkışlı bi nevi undervoltlu geliyor elinize+ 1660timaxq olması sebebiye ısınmıyor, ayrıca amd yerine intel kullanıyor cayır cayır yanmıyor işlemci.)
4. 1tb 7200rpm HDD ve 256 Gb SSD oldukça yeterli depolama alanı sağlıyor.
5. 8gb ram ilk bakışta yetersiz gibi dursa da 2.slot boş. 300 tl vererek 2666mhz ddr4 ram ile 1 dakika içinde 16 gb rame yükseltebiliyosunuz bilgisayarı. (Garantiye bir şey olmuyor rahat olun. Hp müsade ediyor.)
Aklıma gelen bunlar sorunuz varsa cevaplarım.

Edit: İşlemcinin undervolt gelmesi ve ekran kartının maxq olması performansa çok da fazla negatif olarak etki de bulunmuyor. Bunu da belirtmek isterim. Benchmark kontrol edebilirsiniz.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
https://www.gittigidiyor.com/dizust...jzXuvtrk78F-12F0nboacXRrOiQ0CB4UaArqNEALw_wcB
1:Bu fiyatta bu piyasada 1660ti ekran kartlı laptop bulma şansınız YOK (Maxq olsa dahi 1650 ile arasında baya fark var)
2:Klavye RGB olmasa da bana göre en şıkdış görünüşe sahip laptop (Arkadan egzozları var gibi duruyor :D)
3: Piyasadaki üst segment laptoplardan en sessiz ve en soğuk çalışanı (Laptop 30v ayarlı fabrika çıkışlı bi nevi undervoltlu geliyor elinize+ 1660timaxq olması sebebiye ısınmıyor, ayrıca AMD yerine Intel kullanıyor cayır cayır yanmıyor işlemci.)
5. 8gb RAM ilk bakışta yetersiz gibi dursa da 2.slot boş. 300 tl vererek 2666mhz ddr4 RAM ile 1 dakika içinde 16 gb rame yükseltebiliyosunuz bilgisayarı. (Garantiye bir şey olmuyor rahat olun. Hp müsade ediyor.)

Edit: İşlemcinin undervolt gelmesi ve ekran kartının maxq olması performansa çok da fazla negatif olarak etki de bulunmuyor. Bunu da belirtmek isterim. Benchmark kontrol edebilirsiniz.
Hocam paraya yazık olmuş be, maxq bir ekran kartına o para verilmez.

hs.sengl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Şengül
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v19-1-2/ al güzel kardeşim 144 hz IPS ekran. IPS çok daha iyi renk kalitesine sahiptir, gözüne çok güzel gelir. Normal bir led TN panele göre çok iyidir. Alabilecekken IPS alın.
ben abra diyorum tulpar bizi aşar
Mesaj otomatik birleştirildi:

3: Piyasadaki üst segment laptoplardan en sessiz ve en soğuk çalışanı (Laptop 30v ayarlı fabrika çıkışlı bi nevi undervoltlu geliyor elinize+ 1660timaxq olması sebebiye ısınmıyor, ayrıca AMD yerine Intel kullanıyor cayır cayır yanmıyor işlemci.)
5. 8gb RAM ilk bakışta yetersiz gibi dursa da 2.slot boş. 300 tl vererek 2666mhz ddr4 RAM ile 1 dakika içinde 16 gb rame yükseltebiliyosunuz bilgisayarı. (Garantiye bir şey olmuyor rahat olun. Hp müsade ediyor.)

keşke monster alsaydınız aynı sistem daha ucuz

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Hocam paraya yazık olmuş be, maxq bir ekran kartına o para verilmez.
O paraya o performanstan daha fazlasını verecek mobil ekran kartı yok. Hocam kasa topla.. da demeyin yetti gayrı. Her laptop başlığının altına o paraya bir kasa toplasan, değmez hocam laptop pişmanlıktır, toplama şöyle toplama böyle. Ben buradaki çoğu arkadaş gibi o cihazı her 3 ayda bir 1000km taşıma zorundayım uçak içinde. Sizin çok övdüğünüz kasalar buna uygun mu ? Değil. Herkesin hayatını kendinizinki gibi şekillendirme huyunuzdan vazgeçin artık. Biraz ofansif oldu kb.

ben abra diyorum tulpar bizi aşar

keşke monster alsaydınız aynı sistem daha ucuz
Link alabilir miyim ? 6 aydır aralıksız hangi laptop ne kadar takip ediyorum ben burada. Abralarda gtx1650 den daha üst kart bile yok nasıl aynı sistem daha ucuz ?

hs.sengl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Şengül
O paraya o performanstan daha fazlasını verecek mobil ekran kartı yok. Hocam kasa topla.. da demeyin yetti gayrı. Her laptop başlığının altına o paraya bir kasa toplasan, değmez hocam laptop pişmanlıktır, toplama şöyle toplama böyle. Ben buradaki çoğu arkadaş gibi o cihazı her 3 ayda bir 1000km taşıma zorundayım uçak içinde. Sizin çok övdüğünüz kasalar buna uygun mu ? Değil. Herkesin hayatını kendinizinki gibi şekillendirme huyunuzdan vazgeçin artık. Biraz ofansif oldu kb.

Link alabilir miyim ?
haklsınız ama bencede fiyat biraz pahalı monster da aynı sistemde 120hz monitöre sahip

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
oyun performansları nasıl ve rami yüksektmenin garanti bozmayacağına emin misiniz siz HP ye mail vs attınız mı ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

oyun performansları nasıl ve rami yüksektmenin garanti bozmayacağına emin misiniz siz HP ye mail vs attınız mı ?

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
monsterin kasaları çok sağlam değil asus yada msi a yönelmekte fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular