Neler Yeni

AC Odyssey-Origins ve Witcher 3 G.O.T.Y Edition aralarından hangileri alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Arkadaşlar şuan witcher 20 tl sizce 2015 deki bir oyun için hala gideri var mı
odyssey standart edition 20 tl bunu %100 almayı düşünüyorum
origins gold edition 20 tl bu bana baya mantıklı geliyor çünkü yanında 2 tane dlc ile birlikte alınabiliyor ama dost kayaoğlu oyunu pek beğenmemişti siz ne düşünüyorsunuz

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar şuan witcher 20 TL sizce 2015 deki bir oyun için hala gideri var mı
odyssey standart edition 20 TL bunu %100 almayı düşünüyorum
origins gold edition 20 TL bu bana baya mantıklı geliyor çünkü yanında 2 tane dlc ile birlikte alınabiliyor ama dost kayaoğlu oyunu pek beğenmemişti siz ne düşünüyorsunuz
Odyssey fazla sarmadı beni. Witcher güzel Origin'de güzel açıkçası ben olsam 2'sini de alırdım.

Alit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Ali Tuğra
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
bence Origins al hem hikayesi güzel hem oynanışı bir de dlc leri ile birlikte alıcaksın. Odyssey'i çok sevmiyorum ben çünkü savaş mekanikleri falan Origins ile aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence Origins al hem hikayesi güzel hem oynanışı bir de dlc leri ile birlikte alıcaksın. Odyssey'i çok sevmiyorum ben çünkü savaş mekanikleri falan Origins ile aynı
teşekkürler oyunları bu akşam almayı düşünüyorum epic gamesden witcher 3 ü bidahaki indirimi bekleyip alsamparam da cebimde kalsa nasıl olur

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar şuan witcher 20 TL sizce 2015 deki bir oyun için hala gideri var mı
odyssey standart edition 20 TL bunu %100 almayı düşünüyorum
origins gold edition 20 TL bu bana baya mantıklı geliyor çünkü yanında 2 tane dlc ile birlikte alınabiliyor ama dost kayaoğlu oyunu pek beğenmemişti siz ne düşünüyorsunuz
Odyssey alınır aralarından.

Top Bottom