Neler Yeni

AC Origin suyun altına ve kuş moduna geçince oyun çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ehmedov Seid
GTX 750 2 gb ile ac origin oynarken görev gereği suyun altına ve kuşa dönüşünce oyundan atıyor. Bunu nasıl çözeceğim oyun oynanmaz halde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ehmedov Seid
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok altta kaldı bakar mısınız??

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sisteminiz düşük seviye olduğu için su gibi çok yoğun yerlere girince, kuşa dönüşüp tüm map'i bir anda ekrana yükleyince çöküyor muhtemelen. Grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin. Özellikle efektleri, uzağı görmeyi, su kalitesini falan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ehmedov Seid
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sisteminiz düşük seviye olduğu için su gibi çok yoğun yerlere girince, kuşa dönüşüp tüm map'i bir anda ekrana yükleyince çöküyor muhtemelen. Grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin. Özellikle efektleri, uzağı görmeyi, su kalitesini falan.
Alakası yok. Suyun altına girince efekt bile göremiyorum masmavi sadece ingilizce aratt başka yüksek sistemlilerde ayni sorunu yaşamış. Kuş moduna geçtiğimde normalde sıkıntı yok ama baya yukselince oyundan atiyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Alakası yok. Suyun altına girince efekt bile göremiyorum masmavi sadece ingilizce aratt başka yüksek sistemlilerde ayni sorunu yaşamış. Kuş moduna geçtiğimde normalde sıkıntı yok ama baya yukselince oyundan atiyor.
Tamam işte, demek istediğim de o zaten. Sadece masmavi görmenin, hiçbir efekt falan göremenin nedeni sisteminin bütün grafikleri yükleyememesi, çok zorlanınca da oyunu kapatması olabilir. Aynı şey kuş uçuşu için de geçerli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,160
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom