arisaka
80+ Bronze
Çoluk çocuk gibi davranma yeter.100 mesajlık hesabın kimsenin umrunda değil.
Tek günde 100 mesaj kasarım zaten.
Ne yapayım ne istiyorsun
Çoluk çocuk gibi davranma yeter.100 mesajlık hesabın kimsenin umrunda değil.
Tek günde 100 mesaj kasarım zaten.
Ne yapayım ne istiyorsun
Prime95 indir sonra small fft seç başlatda forum kawga
Mesaj otomatik birleştirildi:
test nasıl yapılıyor özelden bilmeyen birine anlatır gibi anlatın akşam denerim
Ekran kartı sıcaklığı normal fakat CPU anormal derecede sıcak. Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Termal macun yenileyebilirsiniz her oyunda böyle sıcaksa.AC Valhalla yarım saat civarı oynadıktan sonra sistem değerleri böyle oluyor normal mi diye sormak istedim. Bir kaç defa oyundan atmıştı sizce burada bir sorun mu var yoksa oyunda olan bir hatadan dolayı mı oyundan atıyor ?
Sistemim bu şekilde: ANAKART:B450MS2H,İŞLEMCİ:R5 3600,EKRAN KARTI:GTX 1660S,RAM:2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram,SSD:KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD 1700MB/1600MB
sıcaklık değerlerini ve kullanımları atmayı unutmuşum
2 dakikaya atıyorum
stok soğutucu kullanıyorumEkran kartı sıcaklığı normal fakat CPU anormal derecede sıcak. Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Termal macun yenileyebilirsiniz her oyunda böyle sıcaksa.
şuanlık fps'den memnunumBi 8 GB ram daha alsan güzel FPS artışı yaşarsın
Ekran Kartı değerleri normal ama işlemciye bir stres testi yapabilirsiniz %34 değerle 82 derece çok yüksekAC Valhalla yarım saat civarı oynadıktan sonra sistem değerleri böyle oluyor normal mi diye sormak istedim. Bir kaç defa oyundan atmıştı sizce burada bir sorun mu var yoksa oyunda olan bir hatadan dolayı mı oyundan atıyor ?
Sistemim bu şekilde: ANAKART:B450MS2H,İŞLEMCİ:R5 3600,EKRAN KARTI:GTX 1660S,RAM:2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram,SSD:KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD 1700MB/1600MB
sıcaklık değerlerini ve kullanımları atmayı unutmuşum
2 dakikaya atıyorum
şuan bu ekranda 5 dakikadır doğru mu yapıyorum. kac dakika kalsa yeterEkran Kartı değerleri normal ama işlemciye bir stres testi yapabilirsiniz %34 değerle 82 derece çok yüksek
Oo testi yaptığına sevindim , 15Dk yap bakalım PC Reset atacak mı , Mavi ekran verecek mişuan bu ekranda 5 dakikadır doğru mu yapıyorum. kac dakika kalsa yeter
tam ekran yaptim 7 dakikadir tam ekranda
ne anlamam gerekiyor
bir şey yapma , sadece bilgisayarına bir şey olmadığını söyle şu cahile lafı çak yeter.16.32 de baslattim 47 de durdurduktan sonra napiyim
ssd'nin ne sorunu var bilmediğimden soruyorumDostum sıcaklıklar fazla olsa da aman aman yüksek değil normal işlemciye undervolt yapsan çok daha iyi olacaktır o sıcaklıklarda kullanmanı önermem
Onun dışında SSD'in kronik sorunlu FPS'lerin normal gibi.