Oha ya 112 gb nedir agacım bakalım bende epicten cyberpunk almakta kararsızım suan ben epice epic bana bakıyorodyssey oynadım hocam gamepass de güzeldi AC Valhalla denicem bakalım 112GB indirmesi zahmetli
Cyberpunk Güzel oyun hocam güzel sistemde varsa oynanacak oyun 180 Saatim var rahatOha ya 112 gb nedir agacım bakalım bende epicten cyberpunk almakta kararsızım suan ben epice epic bana bakıyor
işte 3070 32 gb ram AMD Ryzen 5 5600 gayet yeterli benceCyberpunk Güzel oyun hocam güzel sistemde varsa oynanacak oyun 180 Saatim var rahat
DLSS açıp keyifle oynanacak oyun Sırf CBP 2077 için 1050 Ti Satıp 1660 da rahatça oynadım geri RX 5700 e geçtim rahatça oynuyorum sinir etmiyorişte 3070 32 gb ram AMD Ryzen 5 5600 gayet yeterli bence
simdi dlc ile 500 küsür biraz pahalı geldi gözüme amaDLSS açıp keyifle oynanacak oyun Sırf CBP 2077 için 1050 Ti Satıp 1660 da rahatça oynadım geri RX 5700 e geçtim rahatça oynuyorum sinir etmiyor
çok iyi fiyat alınırnull
Become a legendary Viking on a quest for glory. Raid your enemies, grow your settlement, and build your political power.store.ubisoft.com
God of war almıştımda normalde playstore kod gelmedi iade geldi Alınır mı AC Valhalla174 TL
bilemedim sadece dlc olmadan ve witcher 3 mü alsam acabaPahalı ama güzel oyun dlc de oynamadım
Seni dinliyorum ve senin muhtarlık adayına oyumu kullanıyorumWitcher 3 CBP 2077 alın geçin hocam