ubisoft dan alarkadaşlar ac valhalla haftasonuna özel ücretsiz olmuş 90 gb indirme sizce degermi alırsam steamden almak istiyorum fakat steamde yok oyun
eger indirim varsa kuponla beraber epicten al yoksa ubi al mecbur.arkadaşlar ac valhalla haftasonuna özel ücretsiz olmuş 90 gb indirme sizce degermi alırsam steamden almak istiyorum fakat steamde yok oyun
Kanka internet hızın ne kadar bilmiyorum, hadi bu gece indirdin diyelim oyunun pek bi tadını alamazsın gibime geliyor indirme bence boşu boşunaarkadaşlar ac valhalla haftasonuna özel ücretsiz olmuş 90 gb indirme sizce degermi alırsam steamden almak istiyorum fakat steamde yok oyun
eger indirim varsa kuponla beraber epicten al yoksa ubi al mecbur.
ayrica haftasonu icin 90gb cok gibi hocam
hocam indirmede iyi degil şimdi başlatsam yarın ögleye anca iner gibiKanka internet hızın ne kadar bilmiyorum, hadi bu gece indirdin diyelim oyunun pek bi tadını alamazsın gibime geliyor indirme bence boşu boşuna
hocam epic kupoununu kullanmamıştım daha geçerllilik süresi bitmemiştir umarımFarkli bi epic hesabi ac gmaille 130 TL kupon hala gecerli 80 TL'ye geliyor
alicaksan dedigimi yaphocam indirmede iyi degil şimdi başlatsam yarın ögleye anca iner gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam epic kupoununu kullanmamıştım daha geçerllilik süresi bitmemiştir umarım
hocam eski kuponu kullanmamıştım şimdi son şans indirimi var ikiside aynı indirim mi?Oyun cok guzel suan oynuyorum ama gold srumune felan bak gold ucuzsa onu al ve epicten indirme oyunu uplayden indir hesaplari baglayip