evet hocam gerisini düzenleyeceksinizPeki nasıl bir rehber oluşturabilirim direk konu oluştur deyip hazılamammı gerek
İlk önce foruma rehber atacağım sonrasında video hazırlayacağımVideo ile yapmak çok daha mantıklı hocam birde ingilizce yaparsan baya izlenir bende izlerim
on yıl önce 5 yaşındaydım hocamkişiye göre değişir on yıl önce olsaydı ilgimi çekerdi
Sen bilirsin ben olsam videoyu tercih ederdim.İlk önce foruma rehber atacağım sonrasında video hazırlayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
on yıl önce 5 yaşındaydım hocam![]()
hocam arkadaş ingilizce yap demiş mantıklıda bence ama çok sahte konuşanlar olabiliyor ingilizce yapacam diye ki benim izleme keyfimi bozuyor yapacaksanız ya doğal olsun ya da türkçe yapınİlk önce foruma rehber atacağım sonrasında video hazırlayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
on yıl önce 5 yaşındaydım hocam![]()
en iyisi Türkçe basit anlatımlı bir video hazırlamak fakat ben böyle herkese açık konuşmayada utanıyorum dilim tutuşuyor deneme yaptım biraz önce kelimeleri söyleyemiyorumhocam arkadaş ingilizce yap demiş mantıklıda bence ama çok sahte konuşanlar olabiliyor ingilizce yapacam diye ki benim izleme keyfimi bozuyor yapacaksanız ya doğal olsun ya da türkçe yapın
bu arada video vs. çekerseniz izlerim bende