Yiğit kuzutürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
arkadaşlar selam. g29 kullanıcısıyım. ürünü kullanalı 1 hafta oluyor. elime geldi cok guzel oynuyordum ghupdan ayarınıda yapmıştım fakat 2 gündür (direksiyonun masaüstündeki sertliğinden bahsetmiyorum) oyunlarda ağırlık yaşıyorum. direksiyon ilk kullandığım günden daha ağır. oyunlarda ffb %10 larda ets 2 de %30 da sorun yaratmaz. zaten onlar hep aynıydı. dosya ekini paylaştım ayarlar böyle. o merkezleme gücünü 0 yaptım o ayarıda açtığım zaman direksiyon yumuşuyor eski hali gibi. istediğim gibi oluyor. oyunlarda viraja girerken biraz sertleşiyo tabii. neyse sorunum nedir ? dosya ekinde paylaştığım ayarı eskiden %10 ve kapalı şekilde kullanyordum fakat 2 gündür direksiyon sertleştiği için açmak ve 0 a çekmek zorunda kaldım bu ayarları açıklar mısınız ? direksiyonda herhangi bir sorun yoktur demi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilen birisi gelse keşkearkadaşlar selam. g29 kullanıcısıyım. ürünü kullanalı 1 hafta oluyor. elime geldi cok guzel oynuyordum ghupdan ayarınıda yapmıştım fakat 2 gündür (direksiyonun masaüstündeki sertliğinden bahsetmiyorum) oyunlarda ağırlık yaşıyorum. direksiyon ilk kullandığım günden daha ağır. oyunlarda ffb %10 larda ets 2 de %30 da sorun yaratmaz. zaten onlar hep aynıydı. dosya ekini paylaştım ayarlar böyle. o merkezleme gücünü 0 yaptım o ayarıda açtığım zaman direksiyon yumuşuyor eski hali gibi. istediğim gibi oluyor. oyunlarda viraja girerken biraz sertleşiyo tabii. neyse sorunum nedir ? dosya ekinde paylaştığım ayarı eskiden %10 ve kapalı şekilde kullanyordum fakat 2 gündür direksiyon sertleştiği için açmak ve 0 a çekmek zorunda kaldım bu ayarları açıklar mısınız ? direksiyonda herhangi bir sorun yoktur demi ?
Ekler
Son düzenleme: