Accent blue performans düşüklüğü

Engin31

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.2012 model Hyundai Accent blue mod paket araba sahibiyim.Aracım 1.4 atmosferik otomatik vites.Mayıs ayının sonlarına doğru aldım ilk aldığımda bir sorun yoktu ama git gide aracın çekiş ve performans gücü aşırı düştü.1. vitesinde nerdeyse hiç seriliği kalmadı.En ufak rampada hemen bayılıyor otobanda 2. Vitese kadar düşmek zorunda kalıyorum.Aracın motor ışığı ilk çalıştırdığım zaman kısa bir süreliğine yanıp yanıp sönüyor bazen de yanılı şekilde kalıyor.buji ve bobinleri değiştirdim oksijen sensörü ve boğaz kelebeğini de temizledim ama sonuç değişmedi ve araç durduğu yerde rölantideyken devir dalgalanması ve saniyelik titremeler oluyor.Daha önce başına gelen veya öneride bulanacak olan var mı sevgiler.

Son düzenleme:
1.Hyundailer için genel bir durum buji kablosu bobinler orjinal olmalı yada servisten alınmalı . Yan sanayi olursa ne olur peki ;
- Sorunu çözmeyebilir,
- Çözse bile orjinal gibi uzun vadeli olmaz yolda bırakabilir.
2.Araçta yanıp sönen motor ışığı ateşleme problemine işaret eder. Bu sorunu çözene kadar benzinde binin, motor sağlığı açısından daha iyi
3. lpg enjektörleri ve lpg regülatatörüne nam-ı diğer beynine baktırmanız gerek.
4.OBD2 arıza tespit cihazları var wifili satın alarak motor ışığının yanmasına sebep olan hatayı görüntüleyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyundaiclubforum ve facebook gruplarından da yardım alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
1.Hyundailer için genel bir durum buji kablosu bobinler orjinal olmalı yada servisten alınmalı . Yan sanayi olursa ne olur peki ;
- Sorunu çözmeyebilir,
- Çözse bile orjinal gibi uzun vadeli olmaz yolda bırakabilir.
2.Araçta yanıp sönen motor ışığı ateşleme problemine işaret eder. Bu sorunu çözene kadar benzinde binin, motor sağlığı açısından daha iyi
3. lpg enjektörleri ve lpg regülatatörüne nam-ı diğer beynine baktırmanız gerek.
4.OBD2 arıza tespit cihazları var wifili satın alarak motor ışığının yanmasına sebep olan hatayı görüntüleyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyundaiclubforum ve facebook gruplarından da yardım alabilirsiniz.
Hocam ustaya gösterdik lpgyi kısa süreliğine iptal ettirip benzinde denememizi beynin açtığı bir sorun olabileceğini söyledi.Arıza tespit cihazında da zaten ateşleme ile ilgili p0301 hata kodunu verdi

Hocam ustaya gösterdik lpgyi kısa süreliğine iptal ettirip benzinde denememizi beynin açtığı bir sorun olabileceğini söyledi.Arıza tespit cihazında da zaten ateşleme ile ilgili p0301 hata kodunu verdi
Lpg yi en kısa zamanda gösterin.
Bizdeki araçta lpg de düşük devirde çekmemeye başladı en sonunda motor ışığı yanıp sönen hale geldi . İleriki süreçte motor vuruntu yaptı. Benzinde binip servisten buji kablosu buji değiştirdik düzeldi aradan 2500 km geçti yine aynı sorun Lpg de . Lpg yi gösterdik enjektörleri değiştirdi düzeldi. 1.4 2006 Era

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,065
Üyeler
186,836
Son üye
methcnnbs
Geri