Neler Yeni

Acces point ve router arasındaki fark nedir ?

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
behzat
Evim birinci katta zemin katta iş yerim var . evin arka odalarında ve iş yerinde wifi çekmiyor bağlı olsa bile çok çok yavaş pc de 100 mbps hız alıyorum fakat wifi de instagramda bile donuyor alacağım cihazı kablo çekerek arka odaya ve iş yerine takıcam 2 adet almayı düşünüyorum zaten yani cihaza kablo ile internet çekip kablosuz olarak güçlü bir şekilde dağıttırmayı amaclıyorum. Fakat acces point ve router arasındaki farkı anlamadım hangisini almalıyım @alpolojix

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Evim birinci katta zemin katta iş yerim var . evin arka odalarında ve iş yerinde wifi çekmiyor bağlı olsa bile çok çok yavaş pc de 100 mbps hız alıyorum fakat wifi de instagramda bile donuyor alacağım cihazı kablo çekerek arka odaya ve iş yerine takıcam 2 adet almayı düşünüyorum zaten yani cihaza kablo ile internet çekip kablosuz olarak güçlü bir şekilde dağıttırmayı amaclıyorum. Fakat acces point ve router arasındaki farkı anlamadım hangisini almalıyım @alpolojix
Hocam Router almalısınız. Acces Pointler sinyali alıp güçlendiriyorlar. Router ise bildiğiniz modem gibi. Modemden gelen kabloyu bağlıyorsunuz 2. modem olarak çalışıyor. Odadan odaya kablosuz sinyal güçlendirmek için acces point, biraz daha uzun mesafelerde ise router kullanılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim de Mi Router 4A kullanıyorum cihaz modemimden daha güçlü. Çok çok fazla araştırmadım belki daha iyisi vardır (ki sanmıyorum) ama fiyatına göre çok çok iyi bence.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
behzat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Router almalısınız. Acces Pointler sinyali alıp güçlendiriyorlar. Router ise bildiğiniz modem gibi. Modemden gelen kabloyu bağlıyorsunuz 2. modem olarak çalışıyor. Odadan odaya kablosuz sinyal güçlendirmek için acces point, biraz daha uzun mesafelerde ise router kullanılıyor.

Kendim de Mi Router 4A kullanıyorum kendi modemimden daha güçlü. Çok çok fazla araştırmadım belki daha iyisi vardır (ki sanmıyorum) ama fiyatına göre çok çok iyi bence.
aradığım yanıt buydu teşekkür ederim max 250 tl civarı önerebileceğin cihazlar varmı ?

Kendim de Mi Router 4A kullanıyorum cihaz modemimden daha güçlü. Çok çok fazla araştırmadım belki daha iyisi vardır (ki sanmıyorum) ama fiyatına göre çok çok iyi bence.
bu 4a nın birde gigabit olan modeli arada ne fark var 80 mbps hızda internet kullanıyorum gigabit olana gerek varmıdır

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
aradığım yanıt buydu teşekkür ederim max 250 TL civarı önerebileceğin cihazlar varmı ?

bu 4a nın birde gigabit olan modeli arada ne fark var 80 mbps hızda internet kullanıyorum gigabit olana gerek varmıdır
yok hocam bence gerek yok ki zaten bütçenize de uygun değil.

https://www.dr.com.tr/Elektronik/Xi...ri/Cevre-Birimleri/Modem/urunno=0001918351001

50 TL yukarıda eğer sıkıntı olacaksa 2 taksit yapabilirsiniz peşin fiyatına 3 taksite kadar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,906
Üyeler
168,053
Son üye
djelle
Top Bottom