Merhaba hepsiburada indiriminden 1500TLye bu monitörü aldım sizce nasıl oyun oynayacağım genellikle.
Ne kadar verilir aga tn paneleTN panele bu kadar para verilir mi tartışılır. Oynadığın oyunlara bağlı.
Şaka mısın aga zaten uydum gormuyon muYENİ KONU AÇARKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER!
LÜTFEN KONU AÇARKEN KONU BAŞLIĞINIZI ÖZENLE BELİRLEYİN. Sadece acil, yardım yazan başlıklar yasaktır. Başlıklarınız sorunuzu açıklayacak şekilde düzgün bir dille yazılmış olmalıdır! Örneğin "Bu nasıl" yazmak yerine "XX parça nasıldır?" yazın, BU SİSTEM NASIL yerine "xx işlemci, xx ekran kartlı sistem nasıl" yazın...
Kurallara uyulmaması halinde konu kilitlenir, silinir veya onaylanmayabilir ayrıca devamı halinde UZAKLAŞTIRILABİLİRSİNİZ!!
SağolHz benim için çok önemli değil o yüzden kendim monitör baktığım zamanlarda çok büyük bir seçim aracı olmuyor akakçe vs. üzerinden genel fiyat skalasına baktıysan 1.500 TL bandı bana aşırı pahalı gelmedi her koşulda hayırlı olsun güle güle kullan.
Başlığını bir daha kontrol et derimŞaka mısın aga zaten uydum gormuyon mu
Tamam aga sen ne karisiyon ki isine bak admin misin değilsin eeeBaşlığını bir daha kontrol et derim
Lütfen daha düzgün hitamlarda bulun. Hatanızı sadece adminler mi size söyleyecek burada seviyeli bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Tam Abdullah Abi'ye kural dışı başlık kullanımını yazıyordum ki başlığı değiştirdiğini gördüm. Sorun yokTamam aga sen ne karisiyon ki isine bak admin misin değilsin eee
Aynen aga tamam isine bakLütfen daha düzgün hitamlarda bulun. Hatanızı sadece adminler mi size söyleyecek burada seviyeli bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Tam Abdullah Abi'ye kural dışı başlık kullanımını yazıyordum ki başlığı değiştirdiğini gördüm. Sorun yok