Neler Yeni

ACER 241QS nasıldır

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
TN panele bu kadar para verilir mi tartışılır. Oynadığın oyunlara bağlı.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

YENİ KONU AÇARKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER!​

LÜTFEN KONU AÇARKEN KONU BAŞLIĞINIZI ÖZENLE BELİRLEYİN. Sadece acil, yardım yazan başlıklar yasaktır. Başlıklarınız sorunuzu açıklayacak şekilde düzgün bir dille yazılmış olmalıdır! Örneğin "Bu nasıl" yazmak yerine "XX parça nasıldır?" yazın, BU SİSTEM NASIL yerine "xx işlemci, xx ekran kartlı sistem nasıl" yazın...
Kurallara uyulmaması halinde konu kilitlenir, silinir veya onaylanmayabilir ayrıca devamı halinde UZAKLAŞTIRILABİLİRSİNİZ!!

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Hz benim için çok önemli değil o yüzden kendim monitör baktığım zamanlarda çok büyük bir seçim aracı olmuyor akakçe vs. üzerinden genel fiyat skalasına baktıysan 1.500 tl bandı bana aşırı pahalı gelmedi her koşulda hayırlı olsun güle güle kullan.

Ados

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Adnan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YENİ KONU AÇARKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER!​

LÜTFEN KONU AÇARKEN KONU BAŞLIĞINIZI ÖZENLE BELİRLEYİN. Sadece acil, yardım yazan başlıklar yasaktır. Başlıklarınız sorunuzu açıklayacak şekilde düzgün bir dille yazılmış olmalıdır! Örneğin "Bu nasıl" yazmak yerine "XX parça nasıldır?" yazın, BU SİSTEM NASIL yerine "xx işlemci, xx ekran kartlı sistem nasıl" yazın...
Kurallara uyulmaması halinde konu kilitlenir, silinir veya onaylanmayabilir ayrıca devamı halinde UZAKLAŞTIRILABİLİRSİNİZ!!
Şaka mısın aga zaten uydum gormuyon mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hz benim için çok önemli değil o yüzden kendim monitör baktığım zamanlarda çok büyük bir seçim aracı olmuyor akakçe vs. üzerinden genel fiyat skalasına baktıysan 1.500 TL bandı bana aşırı pahalı gelmedi her koşulda hayırlı olsun güle güle kullan.
Sağol

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Tamam aga sen ne karisiyon ki isine bak admin misin değilsin eee
Lütfen daha düzgün hitamlarda bulun. Hatanızı sadece adminler mi size söyleyecek burada seviyeli bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Tam Abdullah Abi'ye kural dışı başlık kullanımını yazıyordum ki başlığı değiştirdiğini gördüm. Sorun yok:)

Ados

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Adnan Yılmaz
Lütfen daha düzgün hitamlarda bulun. Hatanızı sadece adminler mi size söyleyecek burada seviyeli bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Tam Abdullah Abi'ye kural dışı başlık kullanımını yazıyordum ki başlığı değiştirdiğini gördüm. Sorun yok:)
Aynen aga tamam isine bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,913
Üyeler
160,902
Son üye
mehmetkarabey
Top Bottom