Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 293
Vay be ne kadar indirim oluyor ki bari değer mi?9.5 di hic degismedi
Vay be ne kadar indirim oluyor ki bari değer mi?9.5 di hic degismedi
Valla bilmiyorum %20 yapsa 1900tl duser 9500 den dusunce 7600 e gelir.Vay be ne kadar indirim oluyor ki bari değer mi?
AL ULA9974 TL freedos almak yerine
![]()
Acer Aspire Intel Core i3-N300 8 GB 512 GB SSD Freedos 14" WUXGA IPS Taşınabilir Bilgisayar NX.KS9EY.002 Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Acer Aspire Intel Core i3-N300 8 GB 512 GB SSD Freedos 14" WUXGA IPS Taşınabilir Bilgisayar NX.KS9EY.002 ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Acer Aspire Intel Core i3-N300 8 GB 512 GB SSD Freedos 14" WUXGA IPS Taşınabilir Bilgisayar NX.KS9EY.002 fırsatlarını...www.pazarama.com
![]()
ACER Aspire Lite Al14-31p-34rn Intelcore I3 N300 8gb 512gb Ssd 14''wuxga Ips W11h Nx.ks9ey.003 - Fiyatı, Yorumları
ACER Aspire Lite Al14-31p-34rn Intelcore I3 N300 8gb 512gb Ssd 14''wuxga Ips W11h Nx.ks9ey.003 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
buradan 1000 TL farkla w11 almak daha mantıklı bence
dışarıda satılan keylere pek güvenmiyorum o yüzden benim için sorun değilw11 için 1k para vermekte ne bileyim![]()
dışarıda satılan keylere pek güvenmiyorum o yüzden benim için sorun değil
Guvenecek bir sey yok neyine guvenemiyorsunuz ?dışarıda satılan keylere pek güvenmiyorum o yüzden benim için sorun değil
Tahmini 6-7 max pili ufaktır bunu herhaldeŞarjı kaç saat gider ortalama? Ders çalışmak için çektim bir tane
İndirim bekle 9.5 abdüşer bu belki 23 nisnada falanGuvenecek bir sey yok neyine guvenemiyorsunuz ?
Bekleyecegim duserse alirim elzem bir sey degil nasil olsaTahmini 6-7 max pili ufaktır bunu herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirim bekle 9.5 abdüşer bu belki 23 nisnada falan
hayır ama boşta 3gb kadar ram tüketiyordu. ram yükseltmesi de yapılamıyor diye biliyorum gömülü ram olması lazım. belki tek slot olabilir desteğe yazmak lazım.Win 11 de takilma kasma yapiyor mu
Başlangıç uygulamaları kapalı halde mi 3gb 2 ye indirme şansı yok muhayır ama boşta 3gb kadar ram tüketiyordu. ram yükseltmesi de yapılamıyor diye biliyorum gömülü ram olması lazım. belki tek slot olabilir desteğe yazmak lazım.
düz bilgisayarı açtığım gibi 3gb civarlarında takılıyordu hocam. 2 sekme açınca 4gb görüyordu. windows gibi rezalet bir işletim sisteminin arkada her saniye görüntümüzü aldığını varsayarsak çok da anormal değil gibi. oyun oynamayacak ( ki bu pcde oyun oynanmaz ) birine linux ile kullanmasını öneririm. 25 sekme açık 5gb kullanıyor şuan bende. boşta 1.2gb kullanıyorum linux mint xfce ile.Başlangıç uygulamaları kapalı halde mi 3gb 2 ye indirme şansı yok mu
W11 LTSC kur 900mb ram tüketiyor w10da 1.1 GB ram tüketiyordüz bilgisayarı açtığım gibi 3gb civarlarında takılıyordu hocam. 2 sekme açınca 4gb görüyordu. windows gibi rezalet bir işletim sisteminin arkada her saniye görüntümüzü aldığını varsayarsak çok da anormal değil gibi. oyun oynamayacak ( ki bu pcde oyun oynanmaz ) birine linux ile kullanmasını öneririm. 25 sekme açık 5gb kullanıyor şuan bende. boşta 1.2gb kullanıyorum linux mint xfce ile.