elseifurkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
+1ETS2 hafif bir oyun mu ???
bence değil
+1ETS2 hafif bir oyun mu ???
bence değil
rica ederimHocam çok teşekkürler, uzun süredir bir akrabam için laptop araştırıyorduk gündelik işler için, uygun bir şey denk gelmemişti bu baya iyi geldi Paylaşım için teşekkürler.
Benim eski 12 yıllık pcde 2gb vram ile bile oynanıyordu .dETS2 hafif bir oyun mu ???
bence değil
ets2 çıkış yılına kıyasla çok değişti tıpkı csgo gibi. %100 render scaling ile oynayabilirsen öpte başına koy. Tabi oyunun ilk çıktığı sürümü yüklersen oynatır11 senelik oyuna da hafif demeyeceksek
o 16k dan 12k ya düşen pcyi alan sen miydin :OOOODün ben de bunu almayı düşünüyodum üzerine koya koya 12,5kya Acer Nitro 5 aldım.Bu fiyata çok iyi kesinlikle alınır. 7500tlye kadar bu pc her türlü alınır.
Fiyata göre iyi.laptop işlemcilerinden çok anlamıyorum, iyi mi bu?
iyi yapmışsın hocam daha uzun ömürlü olur oyun da oynatır.Dün ben de bunu almayı düşünüyodum üzerine koya koya 12,5kya Acer Nitro 5 aldım.Bu fiyata çok iyi kesinlikle alınır. 7500tlye kadar bu pc her türlü alınır.
Hangi modeli 12.5k ya düştü?Dün ben de bunu almayı düşünüyodum üzerine koya koya 12,5kya Acer Nitro 5 aldım.Bu fiyata çok iyi kesinlikle alınır. 7500tlye kadar bu pc her türlü alınır.