SoulsSlayer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- ERTUĞRUL ALPARSLAN
arkadaşlar ürün şuan elimde freedos olarak geliyor içine windowsu kurdum ve ilk dikkatimi çeken iyi bir flash bellek ile çok hızlı kurulum yapması oldu daha sonra komple driversiz olarak karşıma çıktı sebebi ben windows kurarken tüm diski silip yeniden oluşturmuş olmam olabilir ama driverlerini başka bir bilgisayardan indirip kurulumunu sağladım. Wifisi 1000mbps interneti 700 olarak kullandırtıyor bu da çok hoşuma gitti ekran ilk başta soluk ve kötüydü fakat kendini güncelledikçe düzeldi bir iki ayarda kendim yaptım. Lol ve valorant testi yaptım ikisinde de full ayarlarda 90-110 fps arası gezindi donma kasma bir sorun olmadı ısınma sorunu yok gibi gözüküyor. Online oyunları sıkıntısız oynatıyor büyük oyun deneyip onuda paylaşırım. gözüme çarpan tek eksiği ekranın 60 hz olması gözünüz 165 e alıştıysa bi tık batabilir ama iyi yani ghosting sorunu hissetmedim hapörlerleri bas olarak yetersiz ama film dizi için gayet iyi sesi temiz veriyor. gtx 1050 ekran kartlı laptopumdan daha performanslı şuan üstelik 8 gb ram ile 8 gb daha ekleyerek kullanacağım gayet memnun kaldım.