ergonomisi çok hoşuma gidiyor ama fan sesinde katılıyorum. 2 aydır kullanıyorum farklı bir işlemcili modelini youtube video izlerken bile fan açıyor abi kafayı yiyorum.soğutmaları çok kötü bu kasaların ya, mx550 gpu2lu sürüm vardı bende 3 tane aldım sattım abi 90-100 derece fan sesinden ne konuştuğunu anlamıyorsun, optimizasyon falan berbat.
Bu paraya var mı?macbook alıyorsunuz geçiyorsunuz dostlar uğraşmayın windows cihazlarla![]()
Bir de fikir veriyorsanız tutarlı veriyorsunuz, sıfır cihazın alternatifini sıfır olarak ele alıyorsunuz.macbook alıyorsunuz geçiyorsunuz dostlar uğraşmayın windows cihazlarla![]()
Bu aralar forumdaki arkadaşlar biraz fazla şakacı olmuş sanki.Bir de fikir veriyorsanız tutarlı veriyorsunuz, sıfır cihazın alternatifini sıfır olarak ele alıyorsunuz.
@fenerlimühendis
Öyle de satılıyor ancak fiyatı daha yükseklerde.
Artık öyle bir raddeye geldi ki, mantıklı düşünemeyen varsa direkt engellemek gerek. Artık bazı konulara da bakılmadığını veya detaylı göz gezdirilmediğini düşünüyorum. Konuda bahsi geçen ürün ve konu sahibinin istekleri net olmasına rağmen çok başka başka metodlar yazılıyor. Konu sahibi ısrar etse bile anlamıyor karşı taraf.Bu aralar forumdaki arkadaşlar biraz fazla şakacı olmuş sanki.
Piyasasını bilmiyorum bu paraya alınır mı
Bütçe sınırlıysa ve pil ömrüne nazaran daha yüksek güç aranıyorsa alınabilir. U serisi işlemciler daha iyi pil ömrüne sahip ve onların gerisinde bu model, bu durum sorun değilse alınabilir. RAM ve SSD'yi artırmak için fazladan slot bulunuyor.Piyasasını bilmiyorum bu paraya alınır mı