🔥İndirim Acer Nitro V15 RTX 2050 İyzico İle 18.999 TL

Bu fiyat bandında alternatif var mı?
al geç ekran kartı olmayan laptop alırsınız maxımujm bunun yerıne alternatıf yok
bilmiyorum alternatifi var mı yok mu kasımda nitro5i 30k ya almıştım 4050 var içinde onunla kıyaslayarak alınmaz bence dostum bu kadar para vericeksin sonrasında hangi oyunları oynayabilceksin bunu alcağına alma daha iyi biraz daha biriktirmek lazım

nitro 5 3050 20k ya iniyor bazen amazonda hocam bu alınmaz sıkıntılı v 15 ler .
O da paylaşıldı 22k fiyatıyla ancak nadir oluyor bu tür indirimler. Bekleyenler için Nitro 5 RTX 3050 daha mantıklı lakin 3k fiyat farkı da söz konusu, verilir bir miktar ancak imkanlara bağlı bu da. İkinci elde RTX 4050 laptop almak 20-22k bütçede iyi olacaktır ama internet alışverişi bile daha yeni yeni şekilleniyorken ikinci el alışverişinden bahsetmek kimi için de geçersiz bir yol.

bilmiyorum alternatifi var mı yok mu kasımda nitro5i 30k ya almıştım 4050 var içinde onunla kıyaslayarak alınmaz bence dostum bu kadar para vericeksin sonrasında hangi oyunları oynayabilceksin bunu alcağına alma daha iyi biraz daha biriktirmek lazım
Kral 30k 20k ayni değil ne yazikki arada çok fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral 30k 20k ayni değil ne yazikki arada çok fark var
Acil almak zorunda kalanlar olabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nitro 5 3050 20k ya iniyor bazen amazonda hocam bu alınmaz sıkıntılı v 15 ler .
En kötü 21 falan olur bütçe çıkartan alır tabi bişey diyemem

Acer Nitro V15'i normalde önermesem de bu model düşük bütçe için alınılabilir güzel fiyat.

Hocam 18.999 tl mi direk ödeyeceğiz yoksa 20K ödeyip 1K sonradan mı alıcaz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,835
Üyeler
183,906
Son üye
rs_akifweli
Geri