Yukosss
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 358
nitro 5 3050 20k ya iniyor bazen amazonda hocam bu alınmaz sıkıntılı v 15 ler .al geç ekran kartı olmayan laptop alırsınız maxımujm bunun yerıne alternatıf yok
nitro 5 3050 20k ya iniyor bazen amazonda hocam bu alınmaz sıkıntılı v 15 ler .al geç ekran kartı olmayan laptop alırsınız maxımujm bunun yerıne alternatıf yok
Bu fiyat bandında alternatif var mı?
bilmiyorum alternatifi var mı yok mu kasımda nitro5i 30k ya almıştım 4050 var içinde onunla kıyaslayarak alınmaz bence dostum bu kadar para vericeksin sonrasında hangi oyunları oynayabilceksin bunu alcağına alma daha iyi biraz daha biriktirmek lazımal geç ekran kartı olmayan laptop alırsınız maxımujm bunun yerıne alternatıf yok
O da paylaşıldı 22k fiyatıyla ancak nadir oluyor bu tür indirimler. Bekleyenler için Nitro 5 RTX 3050 daha mantıklı lakin 3k fiyat farkı da söz konusu, verilir bir miktar ancak imkanlara bağlı bu da. İkinci elde RTX 4050 laptop almak 20-22k bütçede iyi olacaktır ama internet alışverişi bile daha yeni yeni şekilleniyorken ikinci el alışverişinden bahsetmek kimi için de geçersiz bir yol.nitro 5 3050 20k ya iniyor bazen amazonda hocam bu alınmaz sıkıntılı v 15 ler .
Kral 30k 20k ayni değil ne yazikki arada çok fark varbilmiyorum alternatifi var mı yok mu kasımda nitro5i 30k ya almıştım 4050 var içinde onunla kıyaslayarak alınmaz bence dostum bu kadar para vericeksin sonrasında hangi oyunları oynayabilceksin bunu alcağına alma daha iyi biraz daha biriktirmek lazım
Acil almak zorunda kalanlar olabiliyorKral 30k 20k ayni değil ne yazikki arada çok fark var
En kötü 21 falan olur bütçe çıkartan alır tabi bişey diyememnitro 5 3050 20k ya iniyor bazen amazonda hocam bu alınmaz sıkıntılı v 15 ler .
Hocam 18.999 tl mi direk ödeyeceğiz yoksa 20K ödeyip 1K sonradan mı alıcaz?Acer Nitro V15'i normalde önermesem de bu model düşük bütçe için alınılabilir güzel fiyat.
![]()
ACER Nitro V 15 ANV15-41-R3F8 AMD Ryzen 5-7535HS 8GB DDR5 512GB SSD RTX2050 4GB 15.6 inç Full HD 144Hz IPS FreeDos Gaming Laptop (NH.QSJEY.001)
Acer Nitro V 15, günlük hayatınıza güç katan hızlı ve güvenilir performansı ile oyun oynamak veya görevleri hızla gerçekleştirmek için idealdir.www.gaming.gen.tr