Acer aspire 7 A715-42G ryzen 5500u rtx 3050 kullanan var mı?

godECK

80+
Reaksiyon skoru
0

Vatan da 13.499 tl şuan. Araştırdışım kadarıyla kimisi çok iyi derken kimisi çok kötü diyor arada kaldım. Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Isınıyor mu?
Darboğaz söz konusu yani işlemci ekran kartına yetmiyor mu?
Birde bu bilgisayarda 4x2 ram bulunmakta ram yükseltmesi yapılabilyor mu? 8x2 ram yapan varsa performans artışı ne seviyede ?

Vatan da 13.499 TL şuan. Araştırdışım kadarıyla kimisi çok iyi derken kimisi çok kötü diyor arada kaldım. Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Isınıyor mu?
Darboğaz söz konusu yani işlemci ekran kartına yetmiyor mu?
Birde bu bilgisayarda 4x2 ram bulunmakta ram yükseltmesi yapılabilyor mu? 8x2 ram yapan varsa performans artışı ne seviyede ?
4x2 ler çöpe 8x2 alırsın eğer dediğin gibiyse 1k daha ekle kafadan

illaki ısınıcaktır ısınma sorununu ne dert ettiniz be güzel kardeşim laptop bu . üst seviye premium cihaz almıyorsun bildiğin boş kasa araba alıyormuş gibi düşün

illaki ısınıcaktır ısınma sorununu ne dert ettiniz be güzel kardeşim laptop bu . üst seviye premium cihaz almıyorsun bildiğin boş kasa araba alıyormuş gibi düşün
hocam tabii ki ısınacak ben hiç ısnmasın buz gibi olsun demiyorum sadece youtube ve forum yorumlarında aşırı ısındığını falan söyleyenler olduğu için soruyorum.

yani ısınmasını neden dert ediyor insanlar anlamıyorum orada bunu yapan mühendisler bilmiyordu dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri