CrystalDiskInfo uygulamasını kullandım uygulamada bilgi görünüyorAnladım hocam peki bunu nasıl anladınız?
CrystalDiskInfo uygulamasını kullandım uygulamada bilgi görünüyorAnladım hocam peki bunu nasıl anladınız?
Donanım kimliklerini internette aratarak, sürücüleri bulup, indirip, yükleyebilirsiniz. Size TeamViewer üzerinden yardımcı olabilirim.PCI veri alma ve sinyal işleme denetleyicisinde ünlem var nasıl giderebilirim?
Donanım kimliklerini internette aratarak, sürücüleri bulup, indirip, yükleyebilirsiniz. Size TeamViewer üzerinden yardımcı olabilirim
Hallettim sayenizde teşekkürlerDonanım kimliklerini internette aratarak, sürücüleri bulup, indirip, yükleyebilirsiniz. Size TeamViewer üzerinden yardımcı olabilirim.
Bro almak istediğin laptop gaming bi laptop değil, soğutması çok zayıf kalır istediğin performansı alamazsın, öyle her oyunu oynamaz, 3050 olması yanıltmasın seni, işlemci iş için kullanılıyor zaten ofis laptopu attığın model. youtube da bu konu hakkında biraz daha araştırma yap alacağın laptopun işlemcisinin son harfinin H olmasına özen göster, H serisi işlemciler oyun ve ağır işler içindir. 17k ya alınmayacak bi laptop açıkçası, hp victus modelleri var gayet sade ve şık kendimde kullanıyorum öneririmMerhaba aşağıdaki laptopun oyun performansı sizce nasıldır? Oynamak istediğim oyunlar : Rust , Lol , cod gibi oyunlar. Sizce rust'ı oynatır mı? ( 8 gb ram daha ekleyebilirim)
Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7?ref_=cm_sw_r_apann_dp_FRB9XE049R0W0QQPDDPT
Kanka bu sanki daha güzel olacaktırMerhaba aşağıdaki laptopun oyun performansı sizce nasıldır? Oynamak istediğim oyunlar : Rust , Lol , cod gibi oyunlar. Sizce rust'ı oynatır mı? ( 8 gb ram daha ekleyebilirim)
Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7?ref_=cm_sw_r_apann_dp_FRB9XE049R0W0QQPDDPT
Hp de ekran sallanma sorunu var diyorlardıBro almak istediğin laptop gaming bi laptop değil, soğutması çok zayıf kalır istediğin performansı alamazsın, öyle her oyunu oynamaz, 3050 olması yanıltmasın seni, işlemci iş için kullanılıyor zaten ofis laptopu attığın model. youtube da bu konu hakkında biraz daha araştırma yap alacağın laptopun işlemcisinin son harfinin H olmasına özen göster, H serisi işlemciler oyun ve ağır işler içindir. 17k ya alınmayacak bi laptop açıkçası, hp victus modelleri var gayet sade ve şık kendimde kullanıyorum öneririm
Kullanıyorum, evet var ama laptopu kullanırken sürekli ekrana ellemediğim için bi sorun değil, yani ilk açarken sallanıyo, o da öyle lambur lumbur değil, menteşeler den dolayı stabilitesi azHp de ekran sallanma sorunu var diyorlardı
peki hocam victusun hangi modelini kullanıyorsunuz? oyunlarda yüksek grafiklerde max kaç dereceyi görüyor?Kullanıyorum, evet var ama laptopu kullanırken sürekli ekrana ellemediğim için bi sorun değil, yani ilk açarken sallanıyo, o da öyle lambur lumbur değil, menteşeler den dolayı stabilitesi az
i5 12500h +rtx3060 rdr2 oynuyorum şu sıralar ultra grafiklerde dlss açık işlemci max 89 gpu 82 gördü, yani altında bi fan kullanmadığım için aşırı bi sıcaklık değil, zaten intel in kendi sitesinde de bu işlemci 105 dereceye kadar stabil çalışabiliyor. Çok rahatsız olursanız basit bi fan 6 7 derece aşağı çeker.Birde benim laptopu almamdaki tercih sebeplerini sıralayacak olursam;peki hocam victusun hangi modelini kullanıyorsunuz? oyunlarda yüksek grafiklerde max kaç dereceyi görüyor?
Teşekkürler hocam bende Acer almayı düşünüyordum aklım şimdi victusa kaydı, acerin ekran hoparlör ve batarya kalitesi biraz kötü kalıyor araştırdığıma göre. 18k ya n11 de bir laptop var ama amazondan alışveriş yapmak istiyordum esasında çünkü direkt koşulsuz iade kabul ediyorlardı. N11 de böyle bir şey yok sanırım. Ürün hatalı gelirse bir sürü uğraşmamız gerekiri5 12500h +rtx3060 rdr2 oynuyorum şu sıralar ultra grafiklerde dlss açık işlemci max 89 gpu 82 gördü, yani altında bi fan kullanmadığım için aşırı bi sıcaklık değil, zaten intel in kendi sitesinde de bu işlemci 105 dereceye kadar stabil çalışabiliyor. Çok rahatsız olursanız basit bi fan 6 7 derece aşağı çeker.Birde benim laptopu almamdaki tercih sebeplerini sıralayacak olursam;
1,5 sene sonra üniversiteye gideceğim bu yüzden hem oyun için hemde uzun yıllar sıkıntı çıkarmasın diye güçlü bi bilgisayar arayışındaydım ve victus sade ve şık duruyordu, aynı segmentteki diğer laptoplar misal Acer nitro 5 veya Asus modelleri çok agresif duruyordu.Hem ev ortamında hemde dışarıda sade tasarımlı bi cihaz olması benim için artı bi özellik, tabii ki diğer oyuncu laptoplarına göre daha sessiz çalışıyor yani max fan yapsanız bile kulaklık taktığınızda sıkıntı kalmıyor, kütüphane ortamında quiet modunda rahat rahat işinizi gördürür, bilgisayarı da bu forum sayesinde aldım, ilk başlarda aklımda Acer nitro 5 vardı fiyat ve özellik yazıp alınır mı diye konu açmıştım orada bi arkadaş sağolsun yardımcı oldu vatandan 22k ya aldım victusu, muadilleri 25 26k lardaydı o zamanlar