Neler Yeni

Çözüldü✓ ACER ASPİRE GAMİNG 7 VS HP PAVİLİON 15

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
BATIKAN BALCI

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kararsızım. İşlemci dahili grafiğe sahip bir işlemci. Bu tarz bir cihazda neden bu işlemciyi kullanmışlar akıl sır erdiremedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
BATIKAN BALCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kararsızım. İşlemci dahili grafiğe sahip bir işlemci. Bu tarz bir cihazda neden bu işlemciyi kullanmışlar akıl sır erdiremedim.
Şimdi öyle söyleyince bir kararsız kaldım fakat bu bütce ile arastırdıgım bilgisayarlar arasında bu bir tık daha üste gibi işlemcinin dahili grafige sahip olması ne gibi dezavantajları olur sence ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.epey.com/laptop/hp-pavilion-gaming-15-ec2031nt-4g8t7ea.html dedigin gibi buda tercih edilebilir aslında görünüşü için Önerdiğin asusun fiyatı 15000 onun için onu es geçtim Galiba Hp Pavilionu alıcam

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şimdi öyle söyleyince bir kararsız kaldım fakat bu bütce ile arastırdıgım bilgisayarlar arasında bu bir tık daha üste gibi işlemcinin dahili grafige sahip olması ne gibi dezavantajları olur sence ?

https://www.epey.com/laptop/hp-pavilion-gaming-15-ec2031nt-4g8t7ea.html dedigin gibi buda tercih edilebilir aslında görünüşü için Önerdiğin asusun fiyatı 15000 onun için onu es geçtim Galiba Hp Pavilionu alıcam
Asus'a son anda zam gelmiş. Diğer arkadaşların yorumunu almak daha iyi olur hocam. Son zamanlarda Laptop'lara fazla vakit ayıramıyorum.

TlhAkd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Talha Akdumanlı

Bende buradaki Acer aspire 7 yi almayı düşünüyorum ama çok fazla fan sesi yaparsa diye bir şey takıldı aklıma. Özellik olarak 144 Hz ekran ve rtx3050ti ekran kartı ile Pavilion bilgisayardan daha güçlü ve HP de kronik ısınma sorunu var.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
bütçeni 1k arttırabilirsen rx5600m+4800h alabilirsin, diğerlerinden daha mantıklı olur
donanım arşivi dell laptop

Muho3881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed

Selam bilgisayarı aldın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,178
Üyeler
163,957
Son üye
ET7isBEST
Top Bottom