❌İndirim Bitti! Acer Aspire Lite 12.Nesil Core i5 12450H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-FreeDos 10.249TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,936
fiyatlar en düşük 12.800 ila 14k arası geziyordu i5 işlemcili laptop için gayet iyi diyebilirim.

trendyolda mastercard 750tl kuponuyla 10249tl sepette oluyor. kuponsuz 10.999tl

trendyolda stok bitmiştir. satış 10.999tl olarak diğer alternatiflerde devam ediyor.

Son düzenleme:
ram artan ve klavye ışıklı modelse güzel fiyat
model hakkında bilgim yok fakat i3 parasına diyebilirim amd tarafında bu fiyatlar r5 7520u veriyorlar :)
yalnız i5 1235u mi daha iyi yoksa i512450h olan mı onu düşünüyorum bende birisi h performans odaklı u olan verimlilik odaklı (u dediğim de 12k geliyor trendyolda)

Bu model, diğer model gibi değil tam olarak.

1748626863834.webp

model hakkında bilgim yok fakat i3 parasına diyebilirim amd tarafında bu fiyatlar r5 7520u veriyorlar :)
yalnız i5 1235u mi daha iyi yoksa i512450h olan mı onu düşünüyorum bende birisi h performans odaklı u olan verimlilik odaklı
H çok daha iyi ben araştırdım geçtiğimiz aylarda amazona ram yükseltilebilen klavye ışıklı soğutması iyi olan modeli paylaşmıştım eğer bunda da aynı şekilse bunda ssd 512 olduğu için gayet iyi ama diğer özellikler önemli

Bu model, diğer model gibi değil tam olarak.

Alıntıyı görüntüle
diğer model dediğiniz hangisi ve fark nedir? ben 11k i5 işlemcili laptop olduğu için paylaştım bi haftadır takip ediyorum bu fiyatlarda laptoplarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H çok daha iyi ben araştırdım geçtiğimiz aylarda amazona ram yükseltilebilen klavye ışıklı soğutması iyi olan modeli paylaşmıştım eğer bunda da aynı şekilse bunda ssd 512 olduğu için gayet iyi ama diğer özellikler önemli
link var mı bakayım bi merak ettim.

diğer model dediğiniz hangisi ve fark nedir? ben 11k i5 işlemcili laptop olduğu için paylaştım bi haftadır takip ediyorum bu fiyatlarda laptoplarda.

link var mı bakayım bi merak ettim.

Aspire Lite'ın farkı panel türü, TN panelin IPS'e karşı olan zayıflığı aşikar.

Aspire 5'in pil süresi daha düşük. RAM'leri DDR4. Klavye ışığıyla parmak izi okuyucu bulunuyor. İç donanımı fiyatına ve klasmanına göre gayet iyi (2 fan/2 SSD ve 2 RAM slotu), Aspire Lite modeli hakkında direkt sonuç yok gibi görünüyor bu konuda. Bu fiyata i5-12450H olması iyi ancak TN olunca düşündürüyor. Farklı olsaydı bu fiyata direkt alınabilir modeldi.

yalnız i5 1235u mi daha iyi yoksa i512450h olan mı onu düşünüyorum bende birisi h performans odaklı u olan verimlilik odaklı (u dediğim de 12k geliyor trendyolda)
Gücü yeterli geliyorsa ve pil süresi ağırlıklı gerekiyorsa i5-1235U,
Daha yüksek güç, idare eder pil süresi yeterliyse i5-12450H.

i5-12450H, i5-1235U'dan daha üstün bir işlemcidir.

Son düzenleme:
Aspire Lite'ın farkı panel türü, TN panelin IPS'e karşı olan zayıflığı aşikar.

Aspire 5'in pil süresi daha düşük. RAM'leri DDR4. Klavye ışığıyla parmak izi okuyucu bulunuyor. İç donanımı gayet iyi fiyatına ve klasmanına göre, Aspire Lite modeli hakkında direkt sonuç yok gibi görünüyor bu konuda. Bu fiyata i5-12450H olması iyi ancak TN olunca düşündürüyor. Farklı olsaydı bu fiyata direkt alınabilir modeldi.

Gücü yeterli geliyorsa ve pil süresi ağırlıklı gerekiyorsa i5-1235U,
Daha yüksek güç, idare eder pil süresi yeterliyse i5-12450H.
bi kaç gün sonra haziran ayındayız o konuya baktım mart ayında açılmış.
şuan ki tarihten konuşursak hepsiburada da 11k ve tüm kartlar 6 taksit oluyor hb kartı olanlar 9 taksit. laptop ulaşılması daha kolay oluyor.
panel konusunda haklısınız tn panel ips olsaymış daha iyi olabilirdi.
ama yine de bu bütçe de şuan için en iyi seçenek, alternatifi yok.

ama yine de bu bütçe de şuan için en iyi seçenek, alternatifi yok.
Günün sonunda üretici değil de tüketici olduğum için hangisi daha iyi diye karşılaştırıp almam gerek. En iyi veya en kötü durumu da önemli değil, OLED panelli laptopun olduğu öneri konusuna bile (25-30k) MacBook yazılıyor neticede, TN panelden ötürü bu cihazı berbat edecek de olur.

Üretici hırsı seziyor biraz bazı yazım dillerinde.

Fiyatına göre çok iyi ürün. Trendyol 'da üzerine birde 750 TL mastercard indirimini patlatın bedava
trendyolda 10250tl düştü ahaa :D

Günün sonunda üretici değil de tüketici olduğum için hangisi daha iyi diye karşılaştırıp almam gerek. En iyi veya en kötü durumu da önemli değil, OLED panelli laptopun olduğu öneri konusuna bile (25-30k) MacBook yazılıyor neticede, TN panelden ötürü bu cihazı berbat edecek de olur.

Üretici hırsı seziyor biraz bazı yazım dillerinde.
fiyati trendyolda 11k düştü mastercard kodu ile 10250tl bu bütçede daha iyisi yok :)

Geri