🔥İndirim Acer Aspire Lite i5 12450H IPS 11.999 TL (Vade Farksız 9 Taksit)

Cihazi satin aldim. Ssd gercekten noname chatgpt bile zor bilgi buldu, satip 1 tb aldim. 32+8 de ram ekledim biraz over kill oldu ama olsun gunluk kullanimlarimda 35 e ulastigim cok oluyordu. Pagefile etkisini istemedim. Cihazla ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim, ben oldukca memnunum simdiye kadar.

Cihazi satin aldim. Ssd gercekten noname chatgpt bile zor bilgi buldu, satip 1 tb aldim. 32+8 de ram ekledim biraz over kill oldu ama olsun gunluk kullanimlarimda 35 e ulastigim cok oluyordu. Pagefile etkisini istemedim. Cihazla ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim, ben oldukca memnunum simdiye kadar.
Arama Çubuğu -> Aygıt Yöneticisi -> Monitörler -> Monitörlerin Sekmesine Girdikten Sonra -> Ayrıntılar -> Donanım Kimlikleri
Şu adımları yapabilir misiniz?

yanına şunu çektim şuan 16gb
m.2 ssd markası bilinmedik bu arada no name yani
laptop hoparlör altta ekstra olarak. yukarıda değil. bana göre saçmaydı
Alıntıyı görüntüle
Aynı ram i, 1 sene önce aldım kendi gaming laptopuma taktım hala çalışıyor sorunsuz, alabilirsiniz bunu

keşke hemen almasaydın 8 gb bazen 4gb 4gb modüller halinde oluyor
ben haziran başında aldım hocam ürünü. laptop 16gb şuan. laptop bozulasıya kadar 16gb yeterli olur diye düşünüyorum. windows 11 lite gibi bişey kurdum boşta 4gb görmüyor ram tüketimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde bu mdeollerde 4+4 ram oluyor.
arkada 1 slot boş yuvası var

Vatanda akşam indirimlerinde 11.000tlye düşüyor ama bugün gece indirimi göremedim laptoplarda.

Sadece fm ve LOL oynamalık kasa bakıyorum bir türlü fp sistem çıkmadı en son böyle bir şey alacağım kafayı bozup.
Konudaki bilgisayarla arasındaki fiyat farkı 2 katı ama özellik bakımından da 2 katından fazla bir bilgisayar, 144hz ekranı bile lolde çok işinize yarayacaktır.

Bu fiyatlara düşmez mi daha
bilemiyorum ben alırken konu açmıştım 11k di trendyolda mastercard kupon ile 10250tl aldım 450 ram 300 de mack çanta 150tl de claws genius mouse almıştım :)

MONITOR\AUO32B0
Yeni üretilip direkt bu modelde kullanılmış olmalı ki hakkında bilgi bulunamıyor. Yazılanlar gibiyse de TN-IPS arasıdır ancak TN olarak belirtmiş Acer, muhtemelen daha kaliteli bir TN'dir.

türkçe kelime kullananı öldürmüyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri